A félig permanens körömlakk bármilyen korú hölgyek számára alkalmas? Íme a válasz a szakértők szerint!

Az igaz szépség nem ismer korhatárokat! Az önmagunk iránti gondoskodás és a megjelenésünkkel való törődés örökké aktuális marad, függetlenül attól, hány évesek vagyunk. A körömlakk, ugyanúgy, mint a smink vagy a frizura, minden korban hozzájárul a nők elegáns megjelenéséhez. A félig tartós géllakk, amely már világszerte elismert, egy ideje már elengedhetetlen részét képezi a körömápolási rutinnak, és ezzel felülmúlja a hagyományos körömlakkokat minden korosztály számára.

A tartós körömlakk új dimenziója

A félig tartós körömlakkok tartósságukkal és erősségükkel hódították meg a nők szívét. Ezekkel a termékekkel akár a kertészkedés is lehetséges, anélkül, hogy aggódnunk kellene a manikűr rongálódása miatt. A háromlépéses géllakkok egy új korszakot nyitottak meg a körömlakkok világában, megszabadítva a nőket attól a fáradságos és költséges szokástól, hogy minden héten szalonba kelljen járniuk.

Egy nőnek számos teendője van, és gyakran nincs lehetősége arra, hogy minden héten szalonba látogasson. Akár egybe, akár külön-külön érdemes befektetned egy kezdő géllak szettbe, és élvezd a csodálatos, több hétig tartó hatást, anélkül, hogy állandóan időpontot kellene foglalnod a szalonba. A félig tartós körömlakkokkal azonban az idő és pénz megtakarítása mellett az otthoni manikűr elkészítése is egyszerűvé válik. Ezek a termékek 2-3 hetente frissíthetők, függetlenül a köröm növekedési ütemétől. Ráadásul a felhasználásuk egyszerű, így kevés gyakorlással otthon is könnyedén elkészíthetők.

A félig tartós körömlakkok palettája széles, így minden stílus kedvelője megtalálhatja a neki megfelelő árnyalatot. Legyen szó klasszikus vörösről, púderrózsaszínről, vagy élénk színekről, a félig tartós körömlakkokkal minden alkalomra tökéletes választás készíthető. A fényes, matt, gyöngyház vagy flitteres hatásokkal ezek a körömlakkok minden pillanatban garantálják a csillogást és az eleganciát.

Körömlakk
Körömlakk


A mindennapi szépség megteremtése

A félpermanens féllakkok évről évre népszerűségre tesznek szert. Nem hiába, hiszen aki elkezdi egyszer alkalmazni és megtanulni elkészíteni magának a csoda szép manikűrt, az soha nem fogja ezt megunni. Az egyszerű vagy kontrasztos kialakítású, felvitt vagy rajzolt mintákkal, strasszokkal vagy anélkül, a körömlakkok mindig szépnek mutatkoznak.

Választhat a legváltozatosabb árnyalatok közül is, és minden alkalommal új stílusokat próbálhatsz ki. A körömlakk az irodában, a vásárlásban, a klubban vagy egy elegáns estélyen garantálja, hogy minden pillanatban gyönyörű vagy.

A flitter, gyöngyház, matt vagy szuper-fényes hatású félpermanens körömlakk mágnesként vonzza a tekinteteket. Viseld bátran bármikor, és élvezd az új hódításokat! A Moonbasanails 3step géllak segítségével olyan elképesztően szép, csillogó és nem utolsósorban hosszan tartós körömdíszítéseket varázsolhatsz otthonod kényelmében, amelyek hamar a szívedhez nőnek, miközben elfelejtheted a körömlakkok okozta sok kellemetlenséget.

Vélemény, hozzászólás?