Jöhet egy extravagáns körömdíszítés?

A körömdíszítés számos technikája közül most a konfetti körömdíszekkel ismerkedhetsz meg. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan készíthetsz divatos konfetti díszítést a géllakkos körmökre, és mely alkalmakra ajánlott. Ha még nem próbáltál glitter szivárványos körmöket, itt az ideje kipróbálni!

Miért különleges a glitter szivárvány?

A glitter szivárványos, vagyis konfetti körömdíszítés mindig divatos volt, de a tél közeledtével egyre népszerűbbé válik. Miért is? Mert ezek a körömdíszek sokféleképpen alkalmazhatók, legyen szó akár buliról, hivatalos eseményről vagy ünnepi alkalmakról, mindig jól mutatnak.

A „glitter” szó csillogást jelent, sokakban a karácsonyi fényeket, másokban pedig a fergeteges bulik hangulatát idézi fel. A glitter szivárvány körömdíszekkel extravagáns, a megszokottól eltérő manikűrt készíthetsz.

A konfetti darabokra vágott színes, csillogó lapocskák minden körmön jól mutatnak, ha figyelembe vesszük a színek harmóniáját. Nem kell túlzásba vinni a használatukat, néha elég, ha csak egy-egy ujjadra helyezel belőlük néhányat, de ha bohém stílust szeretnél, akár minden körmödre kerülhet belőlük.

Körömdíszítés
Körömdíszítés

Mire van szükség a konfettis körömdíszítéshez?

A mintás körömdíszítéshez válaszd ki a megfelelő kiegészítőket. A Moonbasanails webáruházban széles választékot találsz: strasszkövektől kezdve, körömnyomdák, különböző csillámporok és körömékszerek közül válogathatsz.

Itt van néhány tipp a glitter szivárvány, azaz a konfetti körömdíszítéshez. Csak kövesd az utasításokat, és egyedi manikűrrel tűnhetsz ki a következő partin.

A konfettis köröm megalkotása nem bonyolult, de szükséges hozzá egy kis tervezés és koncentráció. Nyugodt kézmozdulatokkal kell felvinned az apró díszeket a körmödre.

Ellenőrizd, hogy otthon megvan-e minden szükséges eszköz: buffer, nail prep, bonder, géllakk, leoldható fényzselé, narancsfa pálca és egy jó körmöslámpa. Ha bármelyik hiányzik, nézz szét a Moonbasanails termékek között, és rendeld meg a szükséges eszközöket a vagány körömdíszítéshez!

Körömdíszítés lépésről lépésre

Lássuk a körömdíszítés folyamatát lépésről lépésre! Ha már gyakorlott vagy a géllakk használatában otthon, akkor ezek az előkészületek nem lesznek újdonság számodra. A díszítés a folyamat végén jön, figyelj oda, hogy minden lépést a megfelelő sorrendben hajts végre!

 1. Bolyhosítsd meg a körömlemezedet bufferrel.
 2. Távolítsd el a port egy puha portalanító kefével.
 3. Használj nail prepet, ami egy tapadást elősegítő műköröm előkészítő folyadék. Ezt nem szükséges köttetni, mivel levegőn gyorsan szárad.
 4. Következik a bonder, ami szintén javítja a géllakk tapadását. Vékony rétegben vidd fel, majd tedd a kezedet az UV- vagy LED-lámpa alá. LED-lámpa esetén 30 másodperc is elegendő lehet a köttetéshez.
 5. Jön a géllakk. Válaszd ki a kedvenc vagy a ruhádhoz illő színt, és vékonyan kend fel a körmödre.
 6. Ezt a réteget is köttetni kell, tehát ismét használd a lámpát.
 7. A második réteg géllakkot is határozott mozdulatokkal vidd fel. Ha világosabb színt használsz, vastagabban is kenheted ezt a réteget.
 8. Köttesd meg ezt a réteget is a lámpával!
 9. Vedd elő a leoldható fényzselét, amivel tartósabbá, erősebbé és fényesebbé teheted a manikűröd.
 10. Most jön a konfettiszemek elhelyezése. Egy narancsfa pálca segítségével óvatosan helyezd el a kis szemeket a körmödön, törekedj a harmonikus elrendezésre.
 11. Óvatosan vigyél fel még egy réteg fényzselét, és köttesd meg. Et voilà! Elkészült a konfettis körömdíszítésed!

Ha készen vagy, küldj nekünk egy fotót a különleges manikűrödről! Mindig örömmel fogadunk minden visszajelzést tőletek. További inspirációért látogass el a Moonbasanails Instagram oldalára!

Vélemény, hozzászólás?