Regisztráld be műkörmös szolgáltatásod, hogy még többen találhassanak Rád!

Gyere és csatlakozz egy új közösséghez, ahol megkönnyítheted műkörmös válallkozásod számára, hogy a látogatók és későbbi esetleges ügyfeleid rád találjanak.

A gellakk.hu blog célja, hogy segítsen összekapcsolani mindazokatm akik a géllakkozással foglalkoznak, szeretik és érdeklődnek a téma iránt.

Aki nincs fent, az olyan mintha nem is létezne – de tényleg

Mint azt már Te is biztosan tudod, hogy napjainkban egyre többen keresnek rá egy termékre vagy szolgáltatásra vagy szolgáltató helyre az interneten, mielőtt igénybe venné az ott felkínálat lehetőségeket. Így van ez egy műkörmös szalon vagy egy profi műkörmös esetében is. És már azt is tudod, hogy aki nincs fent az interneten, vagy nem található róla elég információ, vélemény, elérhetőség, bizony nehezebben boldogul és a vendégköre is kevesebb lehet, mint annak, aki fent van és kereshető.

Mi most abban tudunk segíteni, hogy egy rövid regisztrációs form kitöltése után az általad megadott adatok alapján összeállítunk egy bemutatkozó oldalt Rólad vagy a szalonodról és azt megjelenítjük saját honlapunkon.

Ezek az oldalak nem katalógus oldalak lesznek, hanem önálló aloldalak.
Lehet korábban már próbáltad, és tudod is, de egy hasonló megjelenésért máshol bizonyos blogok akár 40.000 Ft-ot is elkérhetnek. Ráadásul ha csak egy bejegyzésben jelensz meg, azok bizony nem örökéletűek, csak a megjelenési szerződött időig lesznek fent.

Nekünk ez nem célunk! Mi abban szeretnénk Neked és műkörmös vállalkozásodnak segíteni, hogy most a előregisztráció időszakában djímentesen tudj regisztrálni. A megjelenésért és az általad megadott információkért sem a regisztráció elején sem pedig utána nem számolunk fel havidíjat. Nincs egyszeri költség sem, ami feltétele lenne a megjelenésednek. Szóval tényleg teljesen ingyenes! Csupán pár percet igényel tőled, míg elérhetőségeid és szükséges adataid megadod, hogy a létrehozott oldalon a gellakk.hu látogatói megtalálhassanak Téged és céged szolgáltatásait.

Miért érdemes regisztrálnod?

  • A regisztráció gyorsan elvégezhető
  • Nem lesz szükség komolyabb és személyesebb adatok megadására! Tényleg csak annyi információt adj meg, ami ahhoz kell, hogy új vendégeid könnyebben Rád és szalonodra találjanak. (Cím, e-mail, telefon)
  • Aloldalad elkészülte után ellenőrizheted, hogy minden adatot és információt helyesen adtál-e meg.
  • Remek, ingyenes lehetőség, hogy műkörmös szolgáltatásod és műkörmös vállalkozásod hirdesd és még több vendéged lehessen.

Most már tényleg mindent tudsz ahhoz, hogy műkörmös vállalkozásod egy lépéssel közelebb juttasd új vendégeidhez. Töltsd ki az alábbi űrlapot, ügyelve arra, hogy mindenhol pontos és helyes adatokat adj meg.

Feliratkozó

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!