Gél lakk árak

Napjainkra már igen népszerű és elterjedt körömdíszítési megoldássá nőtte ki magát a gél lakkokkal készült körömdíszítések, így nagyon sokféle és sok áron lehet hozzájutni a gél lakkokhoz. A gél lakk áraknál az adott márka erőssége vagy az alapanyag minősége, ami meghatározhatja egy-egy gél lakk árát.

Persze nagyon sok egyéb tényező is van, ami még egy gél lakk árát befolyásolja, de most nem az a célunk, hogy gazdasági, kereskedelmi elemzésekbe merüljünk el.

Gél lakk árak a számok tükrében

Ha másoktól nem is, de barátnőidtől már biztosan hallottad, hogy egy-egy műkörmösnél tett látogatásuk után a csodás körömdíszítésük mennyibe is került. Bizony van, hogy ez az összeg a 10000 Ft feletti összegeket is meghaladhatja, de még egy alapszintű szolgáltatás is jelentős kiadást jelenthet a kedves vendég számára.

Gél lakk szett

Még egy egyszerűbb manikűröztetés is 2000 Ft körüli összegtől indul, amit a szakemberek javaslata alapján hetente legalább egyszer érdemes megismételni. Így, ha csak ezt vesszük alapul, egytelen hónapban csak a körömápolásra szánt költségek legalább 10000 Ft körüli összegbe is kerülhetnek. (És akkor ebben nincs semmi extra szolgáltatás és nincs gél lakkozás sem!)

Félre értés ne essék, nem sokkolni akarunk azzal, hogy mekkora összegeket emészt fel egy-egy körmös szalonban tett látogatás, hiszen nem ez a célunk. Csupán egy reálisabb képet szeretnénk mutatni mindazoknak, akik csak egyszer-kétszer vagy még egyáltalán nem voltak ilyen helyen.

Tény, hogy a szakmunkát, ami szép, alapos és tartós meg kell fizetni. Ez vitathatatlan!

Azonban jelentős összegeket lehet megfogni és akár spórolni is azzal, ha kicsit kreatívabbak vagyunk és van némi kézügyességünk, hogy kipróbáljuk saját magunkat kisebb körömdíszítésekben. Mondjuk a gél lakkozásban. A komolyabb beavatkozásokat és építési munkákat pedig tényleg bízzuk csak a szakemberre. Kényelmesebb, biztonságosabb és nagyobb az esély a tökéletes eredményre elsőre is, mint ha saját magunk készítettük volna.

A gél lakk árak is sok mindentől függnek. Szalon és szalon között is jelentős árkülönbségeket lehet tapasztalni. Ez is sok mindentől függ: egyéni döntés, szakami múlt, gyakorlat, tapasztalat, fenntartási költségek, nyereség… stb. Mégis egy körülbelül másfél órás géllakkozás ára 4000 Ft-tól akár 9000 Ft-is elmehet, ami egyetlen szín kifestését jelenti minden ujjadra.

Mert minden egyes apróság számít

Érdekesség, hogy a szalonokban a díszítések árát mindig darabban számolják fel neked. Ez azt jelenti, hogy ha csak egyetlen ujjadra szeretnél mondjuk egy festett mintát (pl.: kiscicát), akkor annak egyszeri költsége van, de már kettő vagy több ujjadra kéred akár ugyanazt a mintát, akkor az ujjanként szorzódik a végelszámolásnál. Így ha nem figyelünk, vagy túl mohók vagyunk, akkor bizony az is megeshet, hogy a díszítés ára többe kerül, mint maga az alap amire kertük.

Francia gél lakk

Még egy érdekesség: biztosan Te is láttad már a strasszköves körömdíszítéseket. Ugye, milyen szépen csillognak és szikrázva szórják a fényt, ha úgy esik rájuk? A szalonokban a műkörmösök számolják a köveket! A körömdíszítésedhez felhasznált kövek száma is akár több ezer forintba kerülhet. Egyetlen icipici kövecske ára a 10 Ft-tól az 500 Ft-ig is elérhet.

Így ha legközelebb látsz egy gél lakkos körömdíszítést, amin esetleg valamilyen profi szakember által készített kis díszítés megtalálható, már egészen más szemmel fogsz ránézni, ugye?