5 tuti körömdíszítés februárra

Körömdíszítési tippekkel készültünk mostani bejegyzésünkben, amelyekkel az év második hónapjára készítünk fel. Szerezz ötleteket, inspirációt legújabb összeállításunkból és szerezd be a hozzávalókat, hogy februárra megvalósíthasd legújabb alkotásaidat!


Körömdíszítésekről beszélni, és ötletelni egy kimeríthetetlen téma. Nincs ez másképp ezúttal sem, hiszen egy látványos kis pakkal készülünk neked az év második hónapjára, februárra.

Szinte hihetetlen, hogy még csak most volt karácsony és szilveszter, és már az idei első hónap el is telt. Ahogy rohan az idő, úgy kell követni a trendeket is a körömdíszítés terén.

A divat egyik leggyorsabban és legdinamikusabban átalakuló és változó ága, a körömdíszítés idén is nagy teret fog hódítani magának. Lássuk az idei első trendeket, ötleteket, inspirációkat.

Körömdíszítési tipp
A vörös, a bordó és a piros körömdíszítés is kiváló választás lehet februárra.
Körömdíszítési tipp
A csíkok is nagyon stílusosak és szépen mutatnak.
A fekete és nude kombinációt megtörő színes glitterek remek csapatot alkotnak.
Ne feledd, hogy februárban van Valentin-nap, így akár már arra is készülhetsz.
Használd ki az időjárás adta lehetőségeket – használj Thermo gél lakkot!
Színváltó képességben ez a legjobb választás.

Comments

  1. […] A Rák jegyű nők érzékenyek és elegánsak. Számukra a fehér vagy az élénk piros színek tökéletesek, hiszen ezek az árnyalatok fejezik ki legjobban érzelmi mélységüket. Ha ezek az attribútumok téged is meghatároznak válaszd a négy különböző árnyalatban megtalálható gél lakk szettet. […]

Vélemény, hozzászólás?