Nyári körömdíszítési tippek

A nyári körömdíszítés tippek bejegyzésünkkel ötleketet és inspirációkat szeretnénk adni. A sokak által várt és kedvelt évszak, a nyár remek alkalom arra, hogy kiéljük kicsit kreativitásunkat. Megvalósíthatunk olyan körömdíszítési technikákat, amelyeket korábban még nem próbáltunk.


A nyári körömdíszítési tippek sokak számára adhat ötletet és lendületet ahhoz, hogy nyári körömdíszítését megvalósíthassa. Ám előbb picit hangoldódjunk rá magára a nyárra és nézzük meg milyen életérzést is lehetne felhasználni alapinspirációnak.

A nyár a laza, lenge öltözékektől a hűsítő koktélokon át, a tengerparton hasunkat süttetésig igazán széles skálán mozoghat. Mindenkinek mást és mást jelent, de egy közös: a felszabadultság érzetét hozza el, hiszen nyáron sokkal több kikapcsolódásra és pihentető tevékenységre van lehetőség a szabadban, mint az év többi időszakában.

Nyári körömdíszítési tippek

A retro mindig jó

Napjainkban nagy teret hódít magának a retro életérzés, ami a divatban és a különböző stílusokban is egyre inkább jelen lévő irányzat. Így a nyári körömdíszítéseidből sem hiányozhat! Előkerülhetnek a bájos pöttyös és csíkos mintás díszítési megoldások, a gyerekkorunkat idéző díszítő motívumok. Ezek ma már nem cikinek számító megvalósítások, hanem teljesen menő dolognak számítanak.

Íme néhány remek példa arra, hogy retro igenis él és virágzik.

Nyári körömdíszítési tippek a teljesség idénye nélkül

És ha szívesen elkészítenéd nyári körömdíszítésed, akkor kattints ide! >>

Vélemény, hozzászólás?