2018 trend színe: ultraviola

2018 trend színe: ultraviola, egy élénk, vidám szín, ami meghatározza az egész évet mind a divat, a lakberendezés és a körömtrendek tekintetében is. Most pedig jobban szemügyre vesszük ezt a színt, amivel most egy teljes éven át számtalan helyen fogunk találkozni, így nem árt felkészülni jó előre.


Már tavaly évvégén világossá vált, hogy a 2018-as év színe az Ultraviola vibráló és rendkívül kellemes színárnyalata lesz. Ezzel a liláskék színnel fogunk találkozni, ha betérünk egy stílusos divatbutikba ruhákon, táskákon és számos kiegészítőben is. A lakberendezés terén is egyre dominánsabb lesz az év előrehaladtával, de extrémebb esetekben akár a fodrászatban is egyre többen fognak kérni lila csíkokat vagy alapszínt legújabb frizurájukba.

2018 trend színe: ultraviola

Ismerkedj az Ultraviola színárnyalattal és tervezz előre, hogy idén hányféleképpen fogod megvalósítani körömdíszítéseden a lila ezen barátságos és vibráló színárnyalatát. Legyen szó alapszínválasztásról, vagy épp csak egy aprócska kiegészítő mintáról, az Ultraviola mindkét poszton jól megállja majd a helyét.

2018 trend színe: ultraviola és kombinációi

A legjobb az Ultraviola árnyalatában, hogy remekül kombinálható más színekkel, és könnyű a jólbevált és kedvelt színekkel összhangba hozni.

Kiválóan alkalmazkodik. Rendkívül jól mutat az erős színpárjaival, amelyek példán lehetnek a sárga, a zöld vagy akár egy semlegesebb fehér szín is. Képzeld csak el a sötét kékes-lila, enyhén csillámos körömdíszítésed, amit csodás arany mintákkal vagy látványos kis finom motívumokkal egészítesz ki. Ugye, hogy milyen nagyon jól hangzik? Neked is megjelent már a szemeid előtt a kép, hogy milyen lesz a legújabb körömdíszítésed, amit Ultraviola színárnyalattal fogsz megvalósítani?

Készülj fel a 2018-as évedre és szerezz be már most pár igazán klassz Ultraviola színárnyalatot, hogy igazán trendi lehessen körömdíszítésed.

És persze ne feledkezz meg a remekebbnél remekebb kiegészítőkről, díszítőkről sem! Hiszen azokkal együtt harmonizálva lehet a legtökéletesebb gél lakkos vagy zselés műkörmöket is látványosan feldobni.

Comments

  1. […] trend színe: élő korall – már az elmúlt év legvégén hivatalosan is meg lett erősítve, hiszen mint ahogy eddig minden évben, úgy a 2018-as év […]

Vélemény, hozzászólás?