3D matt gél lakk

A 3D matt gél lakkokkal egy valóban merész körömdíszítő trend útjára léphetsz. Ha eleged van a fényes, tükröződő és csillogó felületekből, akkor ez a gél lakk típus biztosan a kedvenced lesz!


A 3D matt gél lakkok, mint ahogy a nevükben is benne van, nem arról híresek, hogy a napfény sugarait ezernyi szikraként szórják szerteszét. A tökéletesen elkészített 3D matt gél lakkos körömdíszítés különlegessége abban rejlik, hogy a már jól megszokott gél lakkokkal ellentétben az elkészült körömdíszítés felszíne nem selymesen sima, hanem aprócska, homokszeműen érdes felszíne lesz. Ezzel pedig a karácsonyi díszgömbökhöz hasonló felszín érhető el.

Éppen ezen tulajdonsága miatt is és a különleges felszíne miatt leginkább csak különleges alkalmakra és leginkább karácsonykor a legnépszerűbb körömdíszítési megoldásként választott gél lakk.

3D matt gél lakk

A többi hagyományosan elkészítendő gél lakkal ellentétben a 3D matt gél lakk használatakor nem javasolt a harmadik, fedő réteg alkalmazása. Hiszen azzal pont a legjellegzetesebb tulajdonságát veszítené el és értelmetlenné válna a választása. Éppen ezért ennél a gél lakk típusnál nem szoktak alkalmazni fényzselét.

A karácsonyi időszakkal ellentétben, kreatívan azért kikerülhető az igen szűk keresztmetszetre lezsugorított felhasználási időszak. Remek cukrozott zselés desszertekre hajazó színkínálatával akár egész évben használhatod, akár csak önmagában, akár kiegészítő dekorációként is a 3D matt gél lakkokat.

Tartósságát tekintve ugyanolyan strapabíró és erős, mint társai. És ha már nem szeretnéd tovább viselni, akkor könnyedén a megfelelő gél lakk leoldó folyadék segítségével bármikor eltávolíthatod.

Ezért bátran ajánljuk mindazoknak a 3D matt gél lakk választását, akik szeretnének kicsit jobban kitűnni a tömegből és a sablonosságból. Nem vágynak ugyanolyan, tucatmegoldásokra, mint a többség és szívesen vállalják az úttörők szerepét.

Comments

  1. […] szerettem meg mert csillog-villog, az én kedvenceim a szemcsés felületű homokra emlékeztető, 3D matt gél lakkok. Miért szeretem ezeket? Talán mert szeretnék kitűnni a többiek közül és mert ez az én […]

Vélemény, hozzászólás?