Valentin napi körömdíszítés

Valentin napi körömdíszítés elkészítéséhez adunk most pár hasznos és otthon is megvalósítható tippet.


Túl azon, hogy sokan érzelgősnek tartják a szeretet-szerelem megünneplését, vagy éppen azzal van a bajuk, hogy miért kell egyetlen napot kijelölni erre az évben, mások meg éppen azzal nem tudnak megbékélni, hogy a nyugati kultúrából átvett, kizárólag az ajándékboltosok örömére kitalált öncélú hepajnak tartják ezt a napot.

Ha te élvezed, hogy van egy nap az évben, amikor bátran és bármely eszközzel kimutathatod a romantikus oldaladat, ne is törődj a huhogókkal. Válassz olyan körömmintát, amely illik a nap szelleméhez, légy magabiztos és hódíts, hengerelj!

Nézzük most meg, hogy a körömfestési divatban mi lehet a szíveken túl, azaz milyen mintákat válasszunk, ha túl akarunk lépni a sablonokon!

Valentin napi körömdíszítés

A dögös Valentin napi körömdíszítés

Ha a Valentin a szerelmesek napja, vajon mi más lehet a cél, hogy a nap végén intim helyzetbe csábítsuk a partnerünket? Az erotika része a szerelemnek, ünnepeljük hát ezt is! A kristálytiszta csiszolt kövekkel díszített vérvörös körmök minden férfiszívet meglágyítanak, még akkor is (vagy talán főleg akkor), ha nem karomnyi méretű példányokról van szó. Rakd körbe a körömágyad apró kövekkel vagy „pöttyents” csak egyet-egyet a körmöd valamelyik sarkába. Estére már nem lesz szükséged más ékszerre…

Valentin napi körömdíszítés

A romantikus Valentin napi körömdíszítés

Óriási tévedés, hogy a romantika csak a rózsaszínben és a szívecskékben rejlik. Idézd meg a körmeiddel a tavaszt, a méhecskéket, a napsütést, hiszen ezek mind a szerelmet és a szenvedélyt hirdetik. Fess a körmeidre burjánzó természetet, lendületes indákat vagy sejtelmes csipkéket (akár feketében is), akinek kell, biztosan érteni fogja a célzást…

Valentin napi körömdíszítés

A formabontó Valentin napi körömdíszítés

Mi fejezi ki a szíven kívül legjobban a szeretetet? Hát persze, hogy a csók. Keress csókot formázó körömmatricát a webáruházunkban, és ragaszd fel olyan alapszínre festett körmeidre, amelynek színétől eléggé elüt ahhoz, hogy látsszon! Fekete alapon drámai, rózsaszín alapon szűzies, porcelán alapon gyermeki, élénk színeken merész lesz a végeredmény.

Vélemény, hozzászólás?