Zselés műköröm a nyárra

Zselés műköröm a nyárra – Hamarosan itt vannak a forró hetek és azon kell aggódnunk, hogy hogyan vészeljük át a rekkenő hőséget és hova meneküljünk hűsölni és felfrissülni a kánikula elől. Most összegyűjtöttük Neked mindazokat a zselés műköröm tippeket, amelyekkel biztos eredményt érhetsz el az idén nyáron.


Legyen szó egy luxus nyaralásról vagy csak egy hátizsákos európai körutazásról, most mindegyik nyári kikapcsolódás mellé ötleteket adunk, hogy milyen körömdíszítést érdemes választani. Ám egy dolgot nagyon fontos észben tartani. Az utazás során mindig igyekezz arra törekedni, hogy a számodra a lehető legkényelmesebb megoldást válaszd!

A zselés műkörmöket mindmáig nagyon sokan kedvelik és a szalonok is nagyrészt ezzel szokták vendégeiket is meglepni. A zselés műkörmökkel érhető el a legtökéletesebb kinézetű, formájú köröm, amivel ráadásul hetekig nem is lesz gondod.

Zselés műköröm a nyárra – tippek utazóknak

A nyár rendszerint a nyaralásról, az utazásról, a fesztiválokról és a bulizásról szólnak. Ha te is tervezel idén a fentiek közül valamelyik programon részt venni, akkor az alábbi szempontokat biztosan szem előtt fogod tartani az idei nyáron körömdíszítés megválasztása előtt.

Olyan körömdíszítés legyen, ami…

  • Tartós
  • Strapabíró, hiszen nagy igénybevételnek lesz kitéve sátorozáskor, vagy a tűző napon a strandon a homokban feküdve
  • Ne kelljen lemondani a kedvenc stílusodról, csak mert utazol
  • Ne kerüljön többe az elkészítése, mint az utazás vagy a fesztiválbérleted

Ha a fenti szempontokat figyelembe vesszük, akkor jóllátható, hogy bizony egy zselés műköröm a nyárra a legtutibb választás!

Még több tippért kattints ide! >>

Vélemény, hozzászólás?