Amber glass gél lakk használata

Az Amber glass gél lakk használata icipicit eltérhet a megszokottól, de nem kell megijedni, hiszen ez is ugyanolyan egyszerűen és könnyedén használható, mint bármely másik gél lakk. Csupán néhány egyszerű lépést kell csak betartani és akár már elsőre is kiváló végeredmény érhető el!


Az Amber glass gél lakk használatával rendkívül látványos és igazán klassz körömdíszítésre tehetsz szert. Játssz a fénnyel és a körömdíszítésed egy színpompás kastély festett üvegablakainak hangulatát idézik meg.

Az Amber glass gél lakkok használata merőben újnak számítanak a korábbi gél lakkokhoz képest. Ezek a gél lakkok ugyanis áttetszők. Igazi hatásukat akkor érik el, ha picit hosszabb körömdíszítés szabad szélein kapnak főbb szerepet, hiszen akkor érvényesül a legjobban a festett üveg hatásuk. A díszítési megoldásoknak csupán fantáziád szabhat határt.

Amber glass gél lakk

Számos egyéb, látványos módja is van annak, hogy Amber glass gél lakkoddal díszítsd körömdíszítésed, hiszen látványos borostyánkő hatást is elérhetsz a sárga és a sötétbarna Amber glass gél lakkok ügyes keverésével. Vagy készíts szivárványos hatást több Amber glass gél lakk összekeverésével, hogy ha neked is színes egyéniséged van. Tényleg csak a fantáziád szab határt elképzeléseidnek.

Kezdjük máris az elején – az előkészítés

Ez az egyik legfontosabb és legtöbb odafigyelést igénylő mozzanat. Ez lesz ugyanis a körömdíszítésed alapja. Ha ez nem megfelelő, vagy nem igazán alapos munkával készül el, akkor a Amber glass gél lakkos körömdíszítésed nem lesz tartós.

Ide tartozik a bőrfeltolás, a körmök megfelelő hosszra történő vágása, formázása. A körömlemezek buffer-el történő bolyhozása, majd ezután a portalanítása. Ami még nagyon fontos előkészítő lépés, az a Nail prep használata. Ezt semmiképp nem szabad kihagyni, mert ez felel a körömlemezek vízelvonásáért, zsírtalanításáért.

Az Amber glass gél lakk használata előtt

Az Amber glass gél lakk használata előtt már nincs szükség Bonder-re! A Amber glass gél lakkot bátran használhatod úgy is, hogy közvetlenül a körömlemezre viszed fel vékony rétegben.  Az esetek 98%-ban egyetlen Amber glass gél lakk réteg is elegendő a tökéletes fedés érdekében. Azonban, ha kevésbé áttetsző felületet szeretnél elérni, szükség lesz egy második rétegre is. Az Amber glass gél lakkok krémes állaga biztosítja a számodra azt, hogy tökéletesen képesek terülni és nem folynak meg olyan könnyen, mint versenytársai.

Magic TOP gél lakk használata

Így kezdők is könnyebben tudnak vele dolgozni és a végeredmény is kicsit könnyebben elkészíthető. A felvitt Amber glass gél lakk réteg után jöhet az UV lámpázás, vagyis az UV lámpád fénye alatti megköttetés. Mindig tartsd be a lámpád teljesítményéhez tartozó kötési időt. Ne rövidítsd le, de ne is hosszabbítsd meg.

Az Amber glass gél lakk tartóssága, fényessége

Miután az utolsó réteg Amber glass gél lakkot is sikeresen és tökéletesen megköttetted az UV lámpád fénye alatt, egy utolsó réteg eddig még nem használt alapanyag felvitelére lesz szükség. Ez pedig a Fényzselé vagy Top coat lesz. Ez egy áttetsző alapanyag, ami a gél lakkos körömdíszítésed heteken át tartó csillogását és tartósságát hivatott védeni és biztosítani. A fényzselét is vékony rétegben vidd fel majd köttesd meg UV lámpád fénye alatt.

Ezzel gyakorlatilag kész is vagy, hiszen Amber glass gél lakkos körömdíszítésed elkészült. Fontos lehet még tudnod a Amber glass gél lakk használatáról, hogy a legtöbb ma elérhető és beszerezhető Amber glass gél lakk leoldható, így sem reszelésre, sem csiszolásra nem lesz szükség egyáltalán az eltávolításához. Erre kapható külön speciális gél lakk leoldó folyadék, amivel a körömlakkokhoz hasonlóan eltávolítható a már nem kívánt gél lakkos körömdíszítés.

Vélemény, hozzászólás?