Amber glass gél lakk

Az Amber glass gél lakk merőben különböző gél lakk, az eddig megszokott és használt gél lakkoktól. Ez a gél lakk ugyanis nem fedi le színével teljesen a körömlemezt, hanem áttetsző marad és ez NEM hiba, ez szándékos hatás. Így érhető el csak a kívánt festett üveg hatás!


Amber glass gél lakk segítségével patinás épületek festett ólom üvegablakait megidéző körömdíszítések varázsolhatók. Ez az a gél lakk nem a már jól megszokott módon fedi le a körmeid. Úgynevezett festett üveg hatást lehet velük könnyedén elérni.

Amber glass gél lakk

Az Amber glass gél lakk a többi hagyományos gél lakkal szemben azért is különleges, mert a műkörmösök is előszeretettel használják. Épített zselés vagy porcelán körmökre, mint „színező” terméket. Igaz, ami igaz, az Amber glass gél lakkok a legjobban a picit hosszabb körmökön mutat. Az olyan körmökön, amelyek picit (vagy nagyon is) túlnyúlnak az ujjvégeken és szabadon vannak. Így érvényesül a leginkább az áttetszősége és a festett üveg hatás.

Ettől függetlenül nem kell teljesen lemondani az Amber glass gél lakkokról azoknak sem, akik nem szeretik vagy nem rendelkeznek hosszabb vagy hosszú körmökkel. Hiszen számos kreatív módja létezik már, hogyan lehet praktikusan vagy éppen kevésbé praktikusan, de roppantul látványosra tervezni és készíteni a körmöket Amber glass gél lakkok segítségével is. A trükkök és praktikák száma végtelen, hiszen nap mint nap lehet felfedezni újabbnál újabb eljárásokat, technikákat és tippeket, hogyan érdemes felhasználni ezeket az újdonságokat.

Légy kreatív, próbálkozz és merj kísérletezni Te is, hogyan tudsz még többet kihozni legújabb Amber glass gél lakkodból.

Vélemény, hozzászólás?