Amit mindenképp be kell szerezned a buliszezonra: a foszforeszkáló géllakk

Szeretnél egyedülálló lenni? Szeretnéd, hogy egy partin mindenki rád figyeljen? Ha igen, válaszd a foszforeszkáló géllakkot bulizáshoz! Ez a fajta lakk sötétben világít, így extra figyelmet vonz magára. Fedezd fel a foszforeszkáló géllakk előnyeit és dobja fel vele a hétköznapokat!

Mi a különleges a foszforeszkáló géllakkban?

Elképesztően fel tud vidítani mindenkit a foszforeszkáló géllakk látványa! Ez az egyedi típus mindenkinek a figyelmét felkelti, ha meglátják a sötétben világító körmöket.

A foszforeszkáló géllakk a hagyományos géllakkoktól abban különbözik, hogy sötétben fényesen világít. UV-fénynél különösen jól néz ki, így diszkóban vagy partin viselve mindenki észre fogja venni.

Egyszerűen válaszd ki a kínálatunkból a neked tetsző színű foszforeszkáló géllakkot, és kend fel a körmödre. Garantáltan nagy sikert fogsz aratni! Barátaid irigykedni fognak, az idegenek pedig akár az ismerkedés szándékával is odafordulhatnak hozzád.

A foszforeszkáló géllakk titka, hogy a festett szín a világosban elnyeli, majd a sötétben kibocsátja a fényt. A késleltetett kibocsátás miatt a szín kevésbé lesz intenzív, de annál figyelemfelkeltőbb.

Foszforeszkáló
Foszforeszkáló

Miért érdemes ilyen géllakkot választanod?

Biztosan találkoztál már életedben foszforeszkáló tárgyakkal. Dekoratív kavicsok, sötétben világító játékok, neon cipőfűzők – ezek mind népszerűek, mert eltérnek a megszokottól és pozitív érzéseket váltanak ki. Ha valakinek foszforeszkáló cipőfűzője van az iskolában, az menő a gyerekek körében. Aki gyerekkorában világítós babát kapott, azt irigyelték a többiek.

Ez a jelenség ugyanúgy igaz a foszforeszkáló géllakkra! Készíts tökéletes manikűrt a sötétben világító színekkel, és válj a partik sztárjává! Lássuk, mit kell tenned a körömlakkozás során!

Így használd a géllakkot!

Örömmel tudatjuk, hogy a foszforeszkáló géllakk használata nem igényel több lépést, mint a hagyományos géllakkoké. Csak kövesd a megszokott lépéseket, és türelmesen várd meg a végeredményt!

  1. Előkészítés: Kezd a köröm előkészítésével, és ne felejtsd el a Nail Prep használatát sem!
  2. Bonder alkalmazása: A bonder, vagyis a kétoldalú ragasztó csak egy rétegben kerüljön fel a körmödre. UV-lámpa alatt köttesd meg, figyelj a használati utasításokra, ne tartsd túl sokáig a lámpa alatt a kezed!
  3. A géllakk felvitele: Válaszd ki a neked tetsző színt, például a sárga foszforeszkálót, amely sötétben zölden világít. Vigyél fel egy réteget, és ne aggódj, ha foltosnak tűnik, mert a kötés után ez nem marad meg. A lakk megkötéséhez helyezd a kezed a UV- vagy UV LED-lámpa alá. Ha a lakk érintkezik a bőröddel, távolítsd el narancsfa pálcával!
  4. A második réteg felvitele: Ez lehet vastagabb is. A hibák eltűnnek, csak a szép csillogó szín marad. Ismét használd a lámpát a megfelelő ideig.
  5. Fényzselé alkalmazása: Végül vigyél fel egy vékony réteg fényzselét a csillogásért – javasoljuk a leoldható fixálásmentes típust. Köttesd meg a lámpa fénye alatt, és élvezd a végeredményt!

Egy tippünk: Töltsd fel fényenergiával az elkészült körmöd, azaz tartsd a kezed egy kisebb lámpa fénye alatt hosszabb ideig! Így a géllakk képes lesz kibocsátani a fényt a sötétben, körülbelül 10-20 percig élvezhető a hatás.

Ne felejtsd el megosztani velünk tapasztalataidat, várjuk a foszforeszkáló géllakkos körmök képeit!

Vélemény, hozzászólás?