Baby boomer köröm

A Baby boomer köröm az utóbbi idők egyik legnépszerűbb és leggyakrabban kért körömdíszítési technika, ami valahogy mindenki érdeklődését egyből felkelti, ahogy meghallja. És valóban, ez a körömdíszítés egy halvány átmentet képez a klasszikus francia és az új divatú ombre körömdíszítés között.


A Baby boomer köröm lényege abban áll, hogy egy színátmenetet kell képezni a körömdíszítésen a körömvégtől indulva az egészen teli fehérből a rendkívül halvány rózsaszínig. Az így elkészített körömdíszítés izgalmas és sejtelmes kinézetet kölcsönöznek viselőik számára énden helyzetben tökéletesen megállják a helyüket, hiszen egyaránt remekül passzol hétköznapi és alkalmi viselethez is.

Persze a Baby boomer körömdíszítéseknek is több típusa, verziója létezik. Nem mindenki használ rózsaszínt, vagy alkalmaz hófehéret. Vannak olyan változatok is a Baby boomer körömdíszítésekben, ahol a színátmenet szándékosan nincs olyan szépen, finoman eldolgozva és erősebb kontrasztot kölcsönöz a két árnyalat között. Az árnyalási technikáknak köszönhetően pedig tovább fokozhatjuk a végeredmény érdekességét és az összhatást körömdíszítésünkön.

Baby boomer köröm

Baby boomer köröm technika

Az egyik népszerű és gyorsan megvalósítható technika, amit bárki könnyedén különösebb kézügyesség nélkül is kipróbálhat az ecsetes elmosás technikája.

Ennek a lényege, hogy kiválasztott két Baby boomer körömhöz szükséges géllakk színárnyalatot felvisszük a körömlemezre a megfelelő helyre. A kontúrokra ekkor még nem kell különösebben nagy gondot fordítani. Fogjunk egy vékony lapos ecsetet és cikk-cakk mozdulatokkal mossuk össze a két szín közti átmetet. Arra kell ilyenkor csupán ügyelni, hogy a színvegyítés szorítkozzon a körömdíszítés középső részére, a két végét ne keverjük bele.

Érdekel a Baby boomer köröm és szívesen olvasnál még többet róla? Akkor kattints ide és akár a hozzávalókat is be tudod szerezni könnyedén! >>

Vélemény, hozzászólás?