Ombre körömdíszítés

Az ombre körömdíszítés – igaz már nem újkeletű divatról beszélünk, mégis mind a mai napig megőrizte töretlen népszerűségét a látványos színátmenetekkel tarkított technika. Ez nem csak a körömfestésben, de a divat és a szépségápolás több területén is jelen van és napi szinten alkalmazzák azt. Most egy kicsit többet is megtudhatsz erről a technikáról és az ombre körömdíszítésekről.


Az ombre körömdíszítés megjelenése előtt mára hajfestésben és a szemhéjak festésében is jelen volt, amikor az első kísérletek megjelentek a körömlakkokkal alkotta körömdíszítésekben. Elsőre egy kezdő számára lehetetlennek tűnhet a feladat, hogy megvalósítsa álmai színátmentes körömdíszítését saját körmein. Ám azt kell, hogy mondjuk a feladat – csakúgy, mint a legtöbb körömdíszítés esetében -, itt is többféleképpen kivitelezhető. Vannak egyszerűen megoldható változatok és természetesen vannak olyanok is, amelyekkel akár hosszabb távon is el lehet pepecselni.

Ombre körömdíszítés

Mi most elsősorban az otthon is könnyedén megvalósítható megoldásokat szeretnénk bemutatni az ombre körömdíszítésekből. A bonyolultabbakat pedig meghagynánk azoknak, akik már inkább a szakmaibb részre kíváncsiak.

Ombre körömdíszítés – a világosból a sötétbe és vissza

A klasszikus értelemben vett ombre körömdíszítések eredetileg három színárnyalatból állnak össze. Ezek a színárnyalatok egymáshoz közelálló, mégis más és más, világosabb vagy sötétebb árnyalatai ugyanannak a színnek. Finom átmenetekkel, általában egy színcsoportból szokták megvalósítani a legszebb ombre körömdíszítéseket.

A variációk száma végtelen és tényleg csak a felhasználó fantáziájára van bízva, hogy mit tud kihozni otthoni lakkjaiból és saját kreativitásából. Olyan ombre körömdíszítéseket valósítson meg, amit a barátnők is csak irigykedve tudnak majd csodálni.

Ombre körömdíszítés

Az ombre körömdíszítések színválasztéka a színpaletták teljes skáláján mozoghat. Az egészen halvány, natúr színektől kezdve az élénk, rikító neon színekig, szinte bármely színcsoportot be lehet fogni és rendkívül látványos megoldásokat lehet megvalósítani.

Az ombre körömdíszítéseknél ugyanakkor még az is nagy szabadságot ad a felhasználók körében, hogy itt nincsenek kötött szabályok a lefestett körmök számát illetően. Már csak 1 ujjon is rendkívül jól mutat. De ugyanúgy használható a 3-2-es vagy 4-1-es kombinációban is, de akár mind a 10 ujjunkat is le lehet „ombrézni”.

Szívesen készítenél magadnak Ombre körömdíszítést? Akkor kattints ide és tudd meg a részleteket most! >>

Comments

  1. […] a Baby boomer körömdíszítéseknek is több típusa, verziója létezik. Nem mindenki használ rózsaszínt, vagy alkalmaz hófehéret. Vannak olyan változatok is a Baby […]

Vélemény, hozzászólás?