Ezt tudhattad meg a műkörömről – 2022 legnépszerűbb cikkei

Az év végén jött el az idő, hogy visszatekintsünk 2022-re, és megosszuk veletek, mit jelentett ez számunkra – és ezzel együtt számotokra is. Mindent a műkörömről! A Moonbasanails számára ez az év izgalmas kihívásokkal teli volt, ezért hálásak vagyunk a megbízásotokért, a figyelemért, és a rengeteg pozitív visszajelzésért, amit tőletek kaptunk. Most együtt elevenítsük fel, milyen témákról írtunk a blogunkban, és nézzük meg, mely cikkek voltak a legkedveltebbek!

A géllakk, az örökzöld téma

A géllakkról szóló cikkek száma természetesen dominált, hiszen a géllakkozás ismerete sokak számára alapvető. A hibátlan és tartós műköröm elkészítéséhez a géllakk alkalmazása egyszerű és gyors megoldást kínál, könnyen használható, bárki elsajátíthatja.

Cikkeinkből megtudhattátok, mire van szükség a géllakkhoz, mi a különbség a géllakk és a lakkzselé között, illetve, hogy miért válik le a géllakk. Ezek a cikkek nem csak kezdőknek voltak hasznosak, hanem a gyakorlottabb manikűrösöknek is.

Cikkünk, „Hogyan távolítsam el otthon a géllakkomat?”, választ adott egy gyakori kérdésre. Itt megtudhattátok a nem bonyolult eljárás lépéseit:

  1. Reszeld le a fedőlakkot!
  2. Áztass vattát géllakkleoldó folyadékban, majd helyezd a körmeidre. Tekerd be az ujjaidat alufóliával!
  3. Hagyd hatni a leoldót, várj 15-20 percet!
  4. Ezután a géllakk magától leválik. Ha marad valami a körmödön, óvatosan távolítsd el a maradékot kutikula pálcikával. Ha ez nem elég, ismételd meg a lépéseket!
  5. A folyamat végén használj kutikulaolajat, hogy a körmöd egészséges maradjon.

 

A legdivatosabb géllakkok

Ha otthoni manikűrt szeretnél és új dolgok kipróbálására vágysz, a divatos minták bemutatása biztosan hasznos lesz számodra. A Moonbasanails webshopjában rengeteg egyedi géllakkot találhatsz, mellyel gyorsan elkészítheted a lenyűgöző körmöket.

Idén a Baby boomer technika volt a sláger, ami a francia manikűr egy játékosabb változata: itt a körömágy és a körömhegy között látható egy színátmenet. Több cikkünkben is olvashattál erről a technikáról. A „Baby boomer körömkészlet és modellek” című írásunkból megtanulhatod, milyen eszközökre lesz szükséged, ha ezt a stílust választod.

A másik kedvenc a Tiger eye géllakk. Ennek elkészítése könnyebb, mint gondolnád. Egy kis gyakorlat után lenyűgöző eredményt érhetsz el. A Tiger eye minta létrehozása nem bonyolult, ha rendelkezel egy géllakk szettel és egy erős Tiger eye mágnessel.

Ha még nem próbáltad ki ezt a 2023-ban is divatos manikűrt, olvasd el a „Mi a mágneses géllakk technika, azaz a Tiger eye?” című cikkünket, ahol sok hasznos információt találsz.

Mindent a műkörömről!
Mindent a műkörömről!

Zselés körömlakkok

A zselés lakkok rajongói is találtak érdekes tartalmat a blogunkban. A hosszú, feltűnő körmök készítése a műkörömépítők körében továbbra is népszerű, sokan ezzel fejezik ki egyediségüket. Bár időigényes a hosszabb körmök elkészítése, sokan mégis inkább ezt a módszert választják a géllakkok helyett.

A zselés műkörmök terén sem kell kompromisszumot kötni, ha várandós vagy. A műkörömről is írtunk egy részletes cikket.

A porcelán körmök valamelyest háttérbe szorultak a körömlakkozás fejlődése miatt, de még mindig vannak hívei. Sok előnye van, például könnyebb eltávolítása, ami vékony körömlemezzel rendelkezők számára előnyös. További előnyök iránt érdeklődsz? Olvasd el a „Porcelán körömépítés – mit kell tudni róla?” című cikkünket!

Kövess minket 2023-ban is! Minden héten érdekes tudnivalókkal, divatos trendek bemutatásával és hasznos ötletekkel jelentkezünk a műkörömről. Ha van olyan téma, amiről szívesen olvasnál, írj nekünk! Várjuk észrevételeidet elérhetőségeinken!

Comments

  1. […] 2022-es év az egyszerűség mellett egy határozottan eredeti, és elsőre meglepő kompozíciót is feltett a dobogóra. A manapság […]

Vélemény, hozzászólás?