Februári színpompával várunk mindenkit!

Hűvös varázslat és álomszép körömdíszítések

A tengerkék és a lágy arany árnyalatok az e havi kedvenceink, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy te is rátalálj azokra a színekre, amelyek tökéletesen illeszkednek a farsangi szezonhoz és a Valentin-nap ünnepi hangulatához. A tél búcsúztatása vagy a tavasz köszöntése alkalmából lenyűgöző alkotásokat varázsolhatsz ezekből a színekből, akár külön-külön, akár együttesen használva őket. A kapcsolódó termékpalettánkat, mely gél lakkokból áll, most kedvezőbb áron kínáljuk, így, ha inspirációt kaptál, vagy már konkrét elképzeléssel érkezel, bátran válogass közülük!

Az idei év választott színei a napfény sárga és a viharos szürke, melyek februárban is megjelennek választékunkban. Ezek közül az egyik egy hidegebb, ragyogóbb árnyalat, míg a másik sokkal melegebb és puhább hatású. A két szín közötti kontraszt nem csak az évszakváltozáshoz, de a jelenlegi globális zűrzavarhoz is passzol, ami mindenki számára kihívásokat jelent. A jó hír az, hogy ügyes színválasztással és kombinálással a türkiz és az arany is csodálatosan variálható. A tengerkék színű palettán belül megtalálhatóak a melegebb és hűvösebb árnyalatok is, míg az aranyból matt és fényesebb, csillogóbb változatok is elérhetőek. Te hogyan alkalmaznád őket?

 

A tengerkék hűvös eleganciája

A tengerkék árnyalatok remekül megállják a helyüket minden évszakban. Ha ez a szín a kedvenced, akkor garantáltan megbízható választás lesz a körömdíszítési repertoárodban is. Legyen szó vibráló, élettel teli nyári vagy elegáns, megnyerő, hűvös téli kreációról, a tengerkék mindig megállja a helyét.

Ezüsttel vagy arannyal kombinálva különösen szemet gyönyörködtető, de ha barnát, sárgát vagy feketét választasz mellé, teljesen más hangulatot csempészhetsz a manikűrödbe. A farsangi ünnepek alatt merészebb és kreatívabb párosítások is szóba jöhetnek, de a végső ötletet rád bízzuk! A tengerkék árnyalatait felhasználva, akár egy kék és zöld színátmenet is elegáns lehet, például a Thermo gél lakkok segítségével.

Februári színek
Februári színek

Az arany örök eleganciája

Bár az ékszerek terén talán nem az arany a elsődleges választásod, annak finomabb, mattabb árnyalatai mégis közel állhatnak a szívedhez. Ez a szín eleganciát, gazdagságot és melegséget sugároz. A világosabb barnás, nude árnyalatokkal kombinálva, vagy csak díszítésként alkalmazva igazán letisztult hatást érhetsz el.

Az ünnepi alkalmak során az arany szín könnyen előtérbe kerülhet. Ha szívesen viselsz arany színű ékszereket, ruhadarabokat vagy kiegészítőket, miért ne választhatnád a köröm- és pedikűröd színéül is? Ha igazán markáns és figyelemfelkeltő hatást szeretnél, válassz tündöklő, csillogó árnyalatokat, vagy akár a metál hatást!

 

Merj két lenyűgöző színt egyszerre használni!

A megfelelő árnyalatok és stílusok összehangolásával lenyűgöző összhatást érhetsz el a tengerkék és az arany kombinálásával. Ez lehet például úgy, hogy az egyik szín az alap, a másik pedig apró minták formájában jelenik meg. De akár fele-fele arányban is kivitelezhető csíkokkal, hullámokkal. Egy farsangi álarc motívumát is megalkothatod a két csillogó színből. Nagyszerű látványt nyújthat az is, ha az egyik színt alapszínként, a másikat pedig egyetlen ujjadon metálos csillogásban alkalmazod.

Mi jut eszedbe a kombinációról? Hogyan valósítanád meg? Oszd meg velünk Facebookon is az ötleteidet!

Vélemény, hozzászólás?