Géllakkok kedvezményesen: leárazásaink januárban

Az ünnepi időszak után, amikor a kiadások magasak voltak, érthető, ha most takarékoskodni szeretnél. De ha mégis új, csodás körömlakkokat szeretnél vásárolni, nem kell lemondanod a terveidről. A Moonbasa weboldalán számos újévi akció található géllakkok terén. Lássuk, melyik géllakkokat szerezheted be kedvezményesen ebben a hónapban.

 

Széles géllakk választék

Az UV fényben megkötő géllakkok használata egyszerű és gyors. Csak két réteg kell a teljes fedéshez. Nem kell attól tartanod, hogy károsítják a körmödet, mivel a géllakk nem roncsolja jobban a körmöket, mint más lakkok. A legtöbb esetben a károsodás oka a géllakk nem megfelelő eltávolítása.

Vagy túlságosan reszelik le, ami sérülést okoz a körmön, vagy lekaparják a felszínről. Pedig a géllakkot könnyen eltávolíthatod megfelelő lemosóval.

Jelenleg ezek a géllakk árnyalatok érhetőek el kedvezményes áron:

Géllakk kedvezményesen
Géllakk kedvezményesen

One Step zselék egy rétegben

A One Step formula tökéletes azoknak, akik nem szeretnének sok időt áldozni a körömfestésre. Már egy rétegben is teljes fedést biztosít, akár két héten át. Ha a körömágyad sötétebb, a világosabb színekből érdemes két rétegben dolgozni.

Jelenleg ezek a One Step géllakk zselék érhetőek el kedvezményes áron:

 

Thermo géllakkok

A Thermo géllakkok segítségével egy olyan manikűrt készíthetsz, amely hő hatására változtatja meg színét. Hidegben sötétebbé, melegben világosabbá válik, ezáltal izgalmat vihetsz a körömfestésbe.

Ezek a géllakkok hasonló tulajdonságokkal bírnak, mint a hagyományos változatok, 3-4 hetes tartóssággal, tehát egy hónapig nem kell aggódnod a manikűröd miatt.

Jelenleg a következő Thermo géllakk árnyalatok kaphatók kedvezményesen:

 

Metál hatású géllakkok

A metál hatású géllakkok olyan tartósságot kínálnak, mint a hagyományos változatok, de egyedi metál fényű külsejükkel különlegessé teszik a körmöket.

Jelenleg az alábbi metál hatású géllakk árnyalatok elérhetőek kedvezményesen:

 

3D matt hatású lakkzselé

A 3D matt hatású lakkzselékkel olyan körmöket készíthetsz, amelyek magukra vonják a figyelmet csillogásukkal. Ezek a géllakkok is tartósak és könnyen használhatóak, mint a hagyományos változatok, így egy hónapig is megmaradhatnak a körmökön.

Jelenleg az alábbi 3D matt hatású lakkzselék érhetőek el kedvezményesen:

 

Tiger eye géllakkok

A Tiger eye géllakkok a manikűrödnek csillogó, apró szemcséjű hatást kölcsönöznek, de ennél többet is nyújtanak. Egy mágnes segítségével a csillámok egy részét egy vonalba rendezheted, így a kész manikűrön egy csillámsáv lesz, melynek szélei fokozatosan elterülnek a köröm többi részén.

Jelenleg a következő árnyalatok érhetők el kedvezményesen:

Ha a thermo hatást szeretnéd ötvözni a tiger eye manikűrrel, akkor a #862 Bíborlila – sötétrózsaszín vagy a #870 Csillámos lila – rózsakvarc árnyalatokat válaszd!

A Tiger eye hatású fedőlakkokat bármely színű alaplakkra felviheted, így meglévő géllakkjaidat is feldobhatod velük. Jelenleg az #753 Androméda, a #762 Kassziopeia, és a #769 Sirius árnyalatok elérhetők kedvezményesen.

 

Magic TOP géllakkok

Ezek a fedőlakkok halvány színűek, így módosítják az alaplakk színét, és csillogást is adnak a körmöknek apró csillámokkal. A Magic TOP géllakkokkal könnyedén megújíthatod a meglévő manikűrödet anélkül, hogy teljesen új lakkot kellene használnod. Jelenleg a #451 világos lila és a #458 sötét lila árnyalatok érhetőek el kedvezményesen.

 

Foszforeszkáló körömlakkok

Ezek a különleges lakkok a sötétben világítanak, így az éjszaka folyamán is észrevehető marad a manikűröd. Jelenleg a következő árnyalatok elérhetők kedvezményesen:

 

Amber glass körömlakkok

Az Amber glass géllakkok kinézete a színes templomi ablakokhoz hasonlít. Sűrű, de átlátszó állaguknak köszönhetően a végső manikűr fényes, de áttetsző lesz, mint a borostyán üvegen. Körömdíszítéshez ideálisak. Jelenleg a #462 Violane és a #467 Hackmanite árnyalatok érhetőek el akciós áron.

 

3step géllakkok

A 3step géllakkokkal csillogó, akár 2-3 hétig tartó manikűrt készíthetsz. Jelenleg ezek az árnyalatok érhetőek el kedvezményesen:

 

Selyem zselék

A selyem zselék vonalas díszítéshez kiválóak, sűrű és nyúlós állaguknak köszönhetően. Könnyen és sok vonalat húzhatsz vele, még kis mennyiség felhasználásával is. Jelenleg a S07 Lila és a S03 Fehér árnyalatok érhetőek el.

 

Színes zselék

A körömépítéshez és díszítéshez használt zseléket a Moonbasa széles színskálájában megtalálhatod. Jelenleg az alábbi színek elérhetőek kedvezményesen:

 

Snow-ice géllakkok

A Snow-ice géllakkok textúrája különleges, mivel a géllakk a körömre kerülve izgalmas mintázatot alkot. Egyedi manikűr készíthető velük, mivel minden körömön eltérő minta jelenik meg. Jelenleg a #722 Fehér árnyalat érhető el, melyhez ajánlott az Ice Base White fedőlakk használata.

 

Pongó Diorit géllakk

A Pongó Diorit géllakkok nem csak alapszínt, hanem fekete foltokat is hozzáadnak a körmökhöz. Jelenleg a #680 árnyalat érhető el akciós áron, mely áttetsző alapszínnel rendelkezik.

 

3D Metal Art Gel

A 3D Metal Art Gel zselékkel mindenféle 3D körömdíszítési technikát megvalósíthatsz. Sűrűbb állaguknak köszönhetően könnyű velük dolgozni. Jelenleg az #01 Adulár és az #05 Ametiszt színek érhetőek el kedvezményesen.

Vélemény, hozzászólás?