Karácsonyi körömdíszítés

Karácsonyi körömdíszítéssel ugyan még van egy kevéske időnk foglalkozni, de azért nem árt már jó előre felkészülni és szétnézni az idei trendek terén.


Hamarosan itt van az év egyik legjobban várt időszaka és a család, barátok és a rokonok kerülnek picit előtérbe. Bár rengeteg munka, szervezés, rohangálás és idegeskedés előzheti meg, mégis a végeredményt tekintve valahogy minden évben megér minden elpattant idegszálért.

Karácsonyi körömdíszítés témánkbe kezdve pedig nézzük, melyek lesznek/lehetnek az idei kiemelkedő trendek.

Karácsonyi körömdíszítés

Karácsonyi körömdíszítés – színek és minták

Bár konkrétumok sosincsenek, de azért stílusirányvonalak azért minden évben kirajzolódnak, hogy a legtöbben milyen szín és formavilágot részesítenek előnyben az ünnepek alatt.

Idén – mint szinte minden korábbi évben – elmondható, hogy a klaszikus színválasztás biztos siker. Így a kellemes piros, a fényes arany és ezüst, a meleg zöld és a télies világot idéző kék színek mindig is jó választásnak bizonyulhatnak karácsony tájékán.

Karácsonyi körömdíszítés

Ha pedig olyan körömdíszítést szeretnél, ami nem csak a karácsonyi, de az azt követő 1-2 hétben is bevállalható, akkor is remek választás lehet a klasszikusoknál maradni. Gondolj csak bele: egy piros gél lakkos körömdíszítés egész évben jól mutat. A kék körömdíszítés nem csak télen, de nyáron is menő. Az arany és ezüst luxus kivtelben szintén egész évben könnyen bevállalható és hordható. Minden csak a tálaláson és megjelenésen múlik.

Karácsonyi körömdíszítés

Idén is feldobhatod körömdíszítésed kis bájos karácsonyi mintákkal, dekorációkkal. A hóember, rénszarvas, karácsonyi gömb és a Mikulás mindig is jó választás egy-egy ilyen témájú körömdíszítésnél. De a hópelyhek, a havat imitáló kristály kövek és a frissen hullott havat utánzó cukorporos körömdíszítések is remek választás lehet.

Készülj fel időben az idei karácsonyi szezonra és tervezd még időben körömdíszítésed, hogy emiatt legalább már ne kelljen aggódnod vagy idegeskedned az ünnepi készülődés közepette.

Vélemény, hozzászólás?