Készítsd el nyári manikűrödet percek alatt – szupergyors és tartós megoldások

A félig tartós körömlakkok különösen kedveltek a nők körében a nyári hónapokban, mivel ezek a lakkok pontosan annyi ideig tartósak, amennyi szükséges, így lehetőséget biztosítanak a különböző trendek és színek kipróbálására.

Elérkezett a tökéletes nyári manikűr ideje! Ha Ön is otthon szeretné elkészíteni a manikűrjét, de nem szeretné több órát bonyolult körömdíszítésre fordítani, és inkább a nyári időszak minden pillanatát ki szeretné használni, akkor számos egyszerű, mégis lenyűgöző mintát kínálunk, hosszú élettartammal. Ezek a minták ideálisak azok számára, akik a forró nyári napokat a medence mellett, tengerparton vagy kirándulva töltik, és nem akarnak sok időt áldozni a manikűrre.


De mikor is lehetne jobban kipróbálni a különböző élénk színkombinációkat, mint nyáron?

A vibráló, színes, neon körömárnyalatok továbbra is nagyon divatosak, de a finom gyöngyszemcsék is népszerűek a körmökön. Ezek a félig tartós manikűrök lehetővé teszik, hogy élvezze a tengerparti nyaralást vagy a medencézést anélkül, hogy aggódnia kellene a körömlakk kopásáért. Az élénk színkombinációk különösen jól mutatnak a nyári időszakban, és több lehetőséget is kínálnak az egyedi és szemet gyönyörködtető manikűrök elkészítéséhez.

Extra gyorsan száradó neon színek

A nyár a merész színek és a gyors manikűrök ideje, amelyek kiválóan illeszkednek a pörgős életstílushoz. Az extra gyorsan száradó neon színű One step félig tartós lakkzselével csupán 10 perc alatt elkészítheti saját, figyelemfelkeltő manikűrjét. Ez a termék nem igényel alap- vagy fedőréteget, mégis akár két héten át tartós maradhat. Az alkalmazás egyszerű: csak készítse elő a körmeit, vigyen fel egy réteg színt, majd köttesse meg UV vagy LED lámpával. Ha több ideje van, próbálkozhat a három lépéses, professzionális géllakkokkal is, amelyek akár három-négy héten át tartósak maradhatnak.

Nyári köröm
Nyári köröm

A gyöngyök még mindig menők!

Ha a visszafogottabb stílus áll közelebb Önhöz, a gyöngyök és kaviárgyöngyök lehetnek a tökéletes választás. Egy alap rózsaszín körömlakkot válasszon, melyet matt fedőréteggel kenjen le. A matt felületen a gyöngyök könnyebben rögzíthetők zselével. Ez a dizájn, bár egyszerűnek tűnik, garantáltan vonzza majd a tekinteteket.

A matricák soha nem okoznak csalódást!

Ha egyedi designra vágyik, de nincs kézügyessége a bonyolult minták festéséhez, válasszon matricákat! Ezek gyorsan felhelyezhetők, vízállóak, és azonnal felfrissítik a körmeit.

Tengeri manikűr másodpercek alatt!

Végül, ha a klasszikus nyári stílus az Ön kedvence, készítsen pillanatok alatt egy kék-fehér manikűrkombinációt. Ehhez nem kell ecset, csupán fehér körömlakk és kék dekorszalag szükséges. Fesse ki a körmeit fehér lakkal, helyezze fel a díszítőcsíkokat, majd fixálja le fedőlakkal, és máris kész az eredeti tengeri manikűrje.

Vélemény, hozzászólás?