Körömnyomda minden mennyiségben

Körömnyomda technika, mint olyan nem újkeletű dolog. De még ma is bőven reneszánszát éli, ami gyorsan elkészíthető és tartós végeredményének köszönhető.


Körmöt festeni izgalmas, géllakkal nagyon tartós is, műkörmökkel még strapabíróbb, úgyhogy sokunk fantáziáját felizgatja a téma alkotói része. Mi tart vissza ttól, hogy magad is kipróbáld, milyen ügyes vagy a festésben, mintázásban? Félsz, hogy nem sikerül olyan jól, mint a szalonban? Félsz, hogy drágán megveszel egy csomó cuccot, és nem fogod eléggé kihasználni?

Körömnyomda

Ne tedd! Ugyanis még a kétbalkezesek számára is létezik olyan megoldás, mellyel manapság már közel olyan minőséget érhetsz el, mint a magazinok címlapjain szereplő „tökéletességek”. A körömfestés sosem volt ilyen egyszerű és gyors házilag, mint manapság. Persze azt ne várd, hogy profi szakember leszel egy nap alatt, de azt se gondold, hogy lehetetlen egy jó minőséget összehozni teljesen egyedül.

Segítünk!

Először is ne feledkezz meg arról, hogy az oldalunkon rengeteg oktató anyagot, szakmai cikket, ötletet és témába vágó híreket hallgathatsz, olvashatsz. A videóinkban be is mutatjuk minden egyes technika alapjait, így nem kell attól félned, hogy mindent a saját károdon kell megtapasztalnod.

Ha elég figyelmesen nézed a videókat és néhány dolognak utána is olvasol az oldalunkon, akkor magabiztosan állhatsz neki az első saját géllakos körmödnek! Van már terv? Vannak ötletek? Szezonális, klasszikus, vicces, romantikus? melyik a kedvenced?

Akril hatású matrica

Nekünk az egyik kedvencünk a körömmatrica, ami abból a szempontból nagyon kedvelünk, ami a kezdőknek is fontos lehet: egyszerű, mint a makk.

Végy egy nagy levegőt és matricázz!

Az egyszerűségében rejlik nagyszerűsége is, ugyanis egy szép alapozással és egy jól irányzott ragasztással nagyjából el is készültél vele. Méghozzá úgy, hogy a minták tökéletesek, szimmetrikusak, színesek, csillogók, vagy amit éppen kiválasztasz.

Nem folyik szét, nem lesz túl nagy, túl kicsi, vághatsz belőle, előre méretre igazíthatod… egyszóval készen kapsz egy csodás mintát minden egyes körmödre! Sokan szeretik ezt a megoldást éppen ezért. Rém egyszerű vele dolgozni és később, ha már bátrabban matricázol, lehet, hogy egy saját kezűleg elkészített mintázathoz is kedvet kapsz.

Hányféle matrica közül választhatok?

Rengeteg matrica van, melyekből kedvedre válogathatsz. Csillogók, áttetszők, színesek, csíkosak, pöttyösek. Körülbelül olyan ez, mint Gombóc Artúr és a csokoládé esete, lehetetlen egyetlen kedvencet kiválasztani, az ember mindig mást, többet, újat szeretne.

Megéri? Naná!

Költségek szempontjából egyáltalán nem vészes tételek a matricák, egy-egy jó alaplakk is kiemelkedő ár-érték arányban kapható weben. Ezekkel és egy kis ügyességgel rengeteg pénzt spórolhatsz magadnak a manikűr-pedikűr kezelésekből!

Apropó, pedikűr! A matricákat természetesen a lábkörmökön is bátran használhatod, nyáron és télen egyaránt ápolt és esztétikus megjelenést kölcsönöz a viselőjének egy-egy ízléses körömdísz, precíz lakkozás.

Vélemény, hozzászólás?