Akril hatású matrica

Akril hatású matrica, ami megkönnyíti, hogy művészi hatású körömdíszítést készíts magadnak különösebb kézügyesség vagy művész véna nélkül. Roppant egyszerű a körömdíszítés az Akril hatású matricákkal, hiszen csodás mintákat varázsolhatsz magadnak pillanatok alatt.


Az Akril hatású matrica, ha még nem találkoztál volna vele korábban, egy különleges matrica fajta. Nem, nem kell a kisgyerekek tolltartójára és kis füzetecskéikbe ragasztható matricákra gondolnod. Ez egy egészen más, direkt a körömdíszítésekre létrehozott matrica. Valójában egy rendkívül vékony, hártyaszerű filmréteg, amelyet a hordozó papírjáról vizes áztatással tudsz felvenni és felhasználni.

Az Akril hatású matricák bár sérülékenyek a vékonyságuk miatt, viszont a körömdíszítésedbe beépítve még egy szakavatott szemnek is közel kell hajolni ahhoz, hogy kiszúrja a különbséget a kézzel festett minta és e között. Amennyiben fedő lakkal vagy fényzselével bevonod, hihetetlenül tartós lesz és akár hetekig tökéletes díszként ragyoghat körömdíszítéseden.

Akril hatású matrica

Milyen Akril hatású matrica van még?

Akril hatású matrica kínálatunkban több típust is felfedezhetsz és megtalálhatsz. A választásod megkönnyítése érdekében pedig tematizálva is megtalálhatod a legújabb mintákat.

Akril hatású matricák között van olyan, ami a hagyományos, de rendkívül változatos mintákat tartalmazza. Ezeket a fentebb is leírt módszerrel kell elkészíteni. Azonban vannak 3D köröm matricák, amelyek annyiban térnek el a korábbi Akril hatású matricáktól, hogy ezek a minták a hordozó papírjukból kiemelkednek. Van olyan típusuk is, ami strasszköveket is tartalmaz, hogy a mintád még csodásabb lehessen.

Szívesen kipróbálnád az Akril hatású matricákat? Tudj meg többet az egyszerű használatukról és akár a mintákat be is szerezheted innen! >>

Vélemény, hozzászólás?