Menyasszonyi körömdíszítés

A menyasszonyi körömdíszítés kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni. Ha tökéletes eredményt szeretnénk elérni alapos tervezést igényel a megválasztása. Most jöjjön néhány körömdíszítési tipp a frissen házasulóknak!


A menyasszonyi körömdíszítés elkészítését rendszerint alapos és megfontolt döntések és választás előzi meg. Rendszerint a körömdíszítésnek igazodnia kell a ruhához, az esküvő hangulatához és az egész mennyegző stílusához, színvilágáház.

A leginkább elterjedt és megszokott a fehér annak ezer árnyalata, amiben a menyasszony körömdíszítése pompázhat. Ez lehet egy stílusosan elegáns vagy egyszerűbb és letisztult francia manikűr is, de akár extravagánsabbá és különlegesebbé varázsolható némi fantáziával, ötletességgel és díszítő kellékkel.

Menyasszonyi körömdíszítés

A menyasszonyi körömdíszítés napjainkban

Egy esküvő – valljuk be – leginkább csak a menyasszonyról szól és arról, hogy ő jól érezze magát. Éppen ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy tökéletes hangulathoz, tökéletes megjelenés és szervezés is társuljon. Nemhiába van az, hogy egy jól sikerült lagzit már sok-sok hónapnyi tervezés és előkészület előz meg.

Most pedig képekben foglaljuk össze, mindazt, amiről eddig írtunk. Avagy jöjjön néhány körömdíszítési tipp a frissen házasulóknak! A listát úgy állítottuk össze, hogy az egyszerűtől az egészen összetettig tekintheted át a listát.

Kedvet kaptál Te is, hogy megtervezd eljövendő esküvőd? Netán inspirálódtál a fenti képek segítségével? Akkor hajrá! Vesd bele magad és álmodj egy olyan esküvőt magadnak, amire mindig is vágytál és ne feledkezz meg a körömdíszítésedről sem, hiszen az egész szertartás egyik legmeghatározóbb részén a figyelem a kezedre összpontosul. Ezért nem érdemes ezt a döntést és tervezést elhanyagolni.

Vélemény, hozzászólás?