Gél lakkos körömdíszítés a nyárra

Szerencsére végre itt a nyár, egyre inkább szükség van időtálló gél lakkos körömdíszítésre a nyárra, ami ellenáll a strandolásnak és a bulizásnak! A gél lakkos körömdíszítés a nyárra pont azoknak jó, akik az egész nyarat aktívan töltik! Less el pár tuti műköröm tippet és valósítsd meg saját nyári körömdíszítésed gél lakkok és kiegészítők segítségével!


Összegyűjtöttünk neked pár remek kis gél lakkos körömdíszítést a nyárra, amelyekből inspirálódhatsz. Megmutatjuk, hogy milyenek az igazán trendi nyári körmök idén.

Mire kell figyelni, milyen minták fognak majd uralkodni? Milyen trükköket tudsz alkalmazni, hogy a nyári hőségben az élet többi területén is mindig a legjobbat tudd kihozni körömdíszítésedből.

Gél lakkos körömdíszítés a nyárra – mire figyelj

Az idei nyár sem múlhat el az egyik legnépszerűbb nyári szín nélkül, ami nem más, mint a barack. A barack szín a nyár szinte egyik olyan színe, amely folyamatosan vissza-visszatér és meghatározza a nyári hangulatot. Ugyanakkor ezzel a színnel a legkönnyebb a legtöbb nyári színt kombinálni. Jól passzol hozzá más pasztell színárnyalat de az extrém csillogó hatás is kiváló kiegészítő lehet.

A nyár az utazásoké és a fesztiváloké is. Ezek pedig igénylik, hogy tartós és strapabíró körömdíszítésed legyen, hiszen huzamosabb ideig nem tartózkodsz otthon és nem lesz időd ilyenekkel foglalkozni. Ezért is javasoljuk inkább a gél lakkos körömdíszítést a nyárra, hiszen ez tartós, elég strapabíró és akár 2-3 hétig nem kell vele foglalkoznod.

Ha Te egy örökmozgó és aktív életet élő személyiség vagy, akkor Neked nem ajánlott a strasszkövekkel és a különböző 3D-s kisvirágokkal tarkított hosszú stiletto műköröm, hiszen ez csak akadályozna a mindennapjaidban. Viszont egy szép gél lakkos körömdíszítés a nyárra már tutibb választás lehet. Törekedj tehát az egyszerűségre és a praktikumra, mint a giccsre és a pompára. Annak is el fog jönni az ideje, de az nem egy hátizsákos-hegymászós-egész éjjel fent vagyok-tombolós nyárhoz kell. 😉

Vélemény, hozzászólás?