Mandula köröm minta

Mandula köröm minta az egyik legnépszerűbb körömdíszítési forma, amit a hölgyek szoktak műkörmöseiktől kérni. Népszerűsége egyszerűségében és letisztultságában rejlik, hiszen ez a forma áll leginkább a természetes körmök formájához a legközelebb.


Eljött a következő körömdíszítés elkészítésének az ideje? Remek! Most mutatunk pár tuti tippet ahhoz, hogy milyen legyen a következő körömdíszítésed, amit elkészíthetsz. Ha valamelyik megtetszik, bátran szerezd be a hozzávalókat és valósítsd meg álmaid körömdíszítését!

Ha igazán klassz klasszikus körömdíszítéseket keresel, akkor a mandula körömforma a Te igazán nyerő választásod. A mandula forma áll a legközelebb a természetes köröm formájához és talán ezért is olyan nagy népszerűségnek örvend mindmáig. Bár azért vannak már extrémebb változatai is, de az utcán végigsétálva, az első 10 szembekerülő nő körömformája többségében még mindig ezt a formát adja vissza.

Mandula köröm minta

Mandula köröm minta – merj újító lenni!

Mint ahogy fentebb is írtuk, a mandula köröm forma az egyik legnépszerűbb köröm forma. Mint ahogy a francia manikűr is, úgy a mandula köröm minta is rendkívül széles választéka elérhető és variálható kedved szerint.

Ám de a korlátok itt is megvannak, amivel csak a bátrabbak mernek csak dacolni. Ha igazán rendbontó szeretnél lenni, akkor bátran kísérletezhetsz olyan megoldásokkal, ami akár vizuálisan is a mandula köröm formát valami egészen mássá, valami különlegesebbé tudja azt varázsolni.

Mandula köröm minta

A mandula köröm minta szabályos és kellemes íveit a legkönnyebben az egyenes vonalakkal lehet úgymond beszabályozni. De az is elmondható nagy általánoságban, hogy az egyik legkönnyebben és legkényelmesebben díszíthető körömforma a mandula forma.

Vélemény, hozzászólás?