Műkörmös táska – a legjobb tárolók

A műkörmös táska lehet a megoldás mindarra a problémára, ami esetleg már most is fennállhat nálad is: sok-sok eszköz és kevés hely. Egy remek kis táska ebben nyújthat neked is megoldást!


A műkörmös táska kiválóan alkalmas arra, hogy körömdíszítő alapanyagaid, kellékeid és néhány esetben még a komolyabb gépek (mint például az UV lámpád, csiszológéped) is tárolni tudd bennük. A táskák úgy vannak kialakítva, hogy azok könnyen rendszerezhetők legyenek. Néhány típusnál még külön, lépcsőzetesen felnyitható tálcarendszer is van, ami kiválóan alkalmas az apróbb mütyürkék rendszerszintű tárolására.

Ha Te is unod már és eleged van abból, hogy sosem találsz meg egy-egy alapanyagot, kelléket vagy díszítő kiegészítőt, amikor kellene, akkor egy műkörmös táska biztosan hasznos kiegészítője lesz otthonodnak.

Műkörmös táska – nem csak otthonra

A nagy előnye még egy műkörmös táskának, hogy nem csak fix helyen tárolható. Füles és válpántos kialakításának köszönhetően könnyedén és bátran magaddal viheted bátran. Legyen szó egy csajos estéről a barátnőkkel, vagy egy szakmai megrendelésről, a műkörmös táska biztosan hasznos kiegészítőd lesz.

Műkörmös táska

Különböző formában, színben és méretben érheted el a műkörmös táskákat. Vannak divatos színárnyalatok és felületek is, de kapható a szolídabb és visszafogottabb stílust kedvelőknek is változatok.

Ha csak magadnak, privát használatra kellene esetleg egy ilyen remek kis kiegészítő, akkor első körben talán a kisebb méretű táskákkal érdemes kezdeni. A nagyobb, lecsatolható fenekű táskákat már inkább azoknak érdemes választani, akik szakmai szinten foglalkoznak körömdíszítéssel, körömépítéssel. Hiszen számukra a legfontosabb, hogy minden szükséges cuccuk egy helyre összepakolva bármikor elérhető legyen.

Műkörmös táska

Ha tartósabb medoldást keresel, akkor célszerű az alumínium vagy fém pántos, keretes táskákat választanod. Ezek jobban ellenállnak a külső behatásoknak és a formájukat sem vesztik el, ha netán nincsnek belülről alaposan kitömve. Viszont, ha olyan táskát szeretnél, ami jól mutat, divatos és fancy, akkor a műbőr választék a Te igazi nyerő választékod. Különböző színben, formában és kivitelben is elérhető akár ugyanaz a típusú táska, így könnyebben tudsz kicsit egyedibb lenni a többiektől.

Vélemény, hozzászólás?