One step gél lakk

A One step gél lakk a hagyományos gél lakkok gyorsított, turbósított változatai gyorsan elterjedtek és nagy népszerűségnek örvendenek mind a türelmetlenkedők, mind pedig a kreatív körömdíszítők körében.


A One step gél lakk nagy előnye a hagyományos gél lakkal szemben, hogy az elkészítésre szánt idő drasztikusan lecsökkenthető. Kevesebb lépésre van szükség ugyanis a One step gél lakkos körömdíszítésed elkészítéséhez, mint a hagyományos gél lakkok esetében.

Míg a hagyományos gél lakkoknál szükség van egy alapozó rétegre, az úgynevezett Bonderre is, addig ez a One step gél lakkoknál elhagyható. Ezzel is rövidül az elkészítésre szánt idő!

One step gél lakk

A One step gél lakkok – mint ahogy a nevükben is benne van -, a gél lakkok családjába tartozó körömdíszítő alapanyagok, amelyek ugyanolyan tartósak és könnyen (sőt könnyebben) elkészíthetők, mint a hagyományos gél lakkok.

Jellemzően az élénk, életteli színvilág jellemző rájuk. A halvány pasztell színek világa is megtalálható, de nagyobb spektrumon lehet válogatni az élénkebb és magasabb pigmentszámú gél lakk színekből. Nagy előnyük még, hogy akár egyetlen felvitt rétegben is tökéletesen fednek és nem szükséges további rétegek felvitele a tökéletes fedés érdekében.

Ha olyan körömdíszítő megoldást szeretnél tehát, amivel időt, pénzt és energiát spórolhatsz meg magadnak és nem szeretnél 1,5-2 óráig csak ezzel foglalkozni, akkor a One step gél lakk a Te legjobb választásod a gél lakkos körömdíszítések terén.

Comments

  1. […] One step gél lakk használatának nagy előnye, hogy rengeteg időt, pénzt és energiát spórolhatsz meg magadnak […]

Vélemény, hozzászólás?