Őszi körömdíszítési tipp

Itt van az ősz, itt van újra… Ismerős kezdés? Most, hogy hamarosan itt az igazi ősz, nem árt felkészülni nem csak a ruhatárunkat illetően, de a körömdíszítés terén is. Íme néhány remek őszi körömdíszítési tipp mindenkinek.


Az őszből még csak az első hónapot tapussuk, de már most körvonalazódni látszik, hogy a nyárnak lassan már vége és fel kell készülni a télre. A sűrű esőzések nem támogatják a jó kedvet. Hátha még belegondolunk, hogy még két ilyen hónap vár ránk, nos, akkor kell valami, ami gyorsan felvidít. Legyen az például vidám őszi körömdíszítésünk!

Őszi körömdíszítési tipp – minták és színek

Ősszel a legjellemzőbb színek kerülnek előtérbe. Gondolj csak a természetre. Ilyenkor még színesebbé és még varázslatosabbá válik a táj, az erdő. Aranyba és bronzba boruló erdők sokasága. A lehulló bordós, vöröses levelek az avarban és a nyarat idéző barna melegsége tölti be az egész tájat.

Őszi körömdíszítési tipp

Ezek az igazi ősz színei. A sárga, narancs, barna és a bordó színeivel tutira mehetsz Te is őszi körömdíszítéseddel.

Még első gondolataidban biztos egy egyszerűbb sima őszi körömdíszítés képe jelenik meg, ez nem feltétlen kell hogy így legyen a valóságban is. Igenis merj bátran újító lenni és kicsit kimerészkedni a konfortzónádból.

Őszi körömdíszítési tipp

Ez nem jelenti azt, hogy teljesen el kell rugaszkodnod önmagadtól. Nem. Csupán annyit, hogy nem feltétlen mindig az egysíkúságra kell törekedni és csak azt megalkotni. Ősszel is teret lehet hagyni a csillogásnak, a csillámos körömdíszítéseknek. Ez nem csak a különleges alkalmak vagy időszakok kiváltsága.

Merj bátran kísérletezni, felfedezni és meglátod, hogy az alkotás folyamatában milyen izgalmas területek rejlenek. Olyanok, amelyeket korábban még lehet nem is ismertél. Az alkotás öröme pedig könnyedén feledtetheti veled a kinti esős, szeles és egyre hűvösebb idő rossz emlékét.

Vélemény, hozzászólás?