Zselés műköröm minták őszre

Eljött az ősz, a zöld falevelek színe lassan sárgát, vöröset és barna színt ölt. De koncentráljunk más színekre is, ne csak az ősz tipikus színeire! A lila és a barack is nyugodtan bekerülhet aktuális körömdíszítésünkbe. Most következzenek zselés műköröm minták őszre!


Ha elkészült zselés műköröm alapod, akkor egy dobd fel egy lila színnel azt, ne feledkezz meg a mattító fedőlakkról és jöhetnek a plex tűvel felvitt pontokból kialakuló mintázat. Egyszerű. mégis nagyszerű zselés műköröm minta a legszebb őszi napokra.

Zselés műköröm minták őszre – színek kavalkádja

A barack szín is jól passzol az ősz hangulatához! Az ombre se ment ki a divatból, kombináld a barack színt egy kis jéghideg kékkel, valamint vesd be az Újonnan beszerzett sellő porodat is, és a díszítő zselével készített mintáról se feledkezz el!

Zselés műköröm minták őszre

A zöld különböző árnyalatairól se feledkezz el. Cseréld le a csillogó türkiz színre a klasszikus francia manikűr fehér végeit. Máris egy érdekes, mégis elegáns körömdíszítés lesz a végeredmény.

A narancssárga szín tökéletesen passzol az ősz hangulatához, vesd be hozzá kedvenc nyomdalemez mintádat és egy chameleon pigment porral még hatásosabbá teheted körömdíszítésed.

Zselés műköröm minták őszre

A kék klasszikus színe még hiányzik ebből a gyüjeményből, de persze nem hagyjuk ki ősszel sem! Bátran kombináld különböző árnyalatait és egy kis akril matricával bármikor feldobhatod.

Vélemény, hozzászólás?