Óvodás kislányoknak körömlakk? Miért ne?

Sokszor előfordul, hogy a gyermekünk is szeretne olyan szép színes körmöket, körömlakkokat, mint amilyet az édesanyjának lát. Ne álljunk ellent ennek, sőt, egy közös manikűr készítés remek program lehet. A téli szünet közeledtével bőven lesz idő a különböző színek kipróbálására. Egy fontos tanács: mindig használj gyerekbarát körömlakkot!

Az óvodáskor a felfedezések időszaka

Az óvodás kislányok általában nagyon kíváncsiak, nyitottak, számukra a világ tele van felfedezni való dolgokkal. Ebben a korban az utánzás a legfontosabb tanulási forma, ez az időszak a szerepjátékoké. A kislányok szeretik a babázást, a főzőcskét – azaz mindazt, amit az édesanyjuktól látják.

Ebben a korban alakul ki az identitásuk, a nőiességük kifejezésének vágya is. Nem véletlen, hogy a 3-5 évesek imádják a rózsaszín ruhákat, a pörgős szoknyákat, anyukájuk magassarkúját próbálgatják, és minden jelmezbálon királylánynak szeretnének öltözni.

Ebben az időszakban merül fel először az igény a körmök festésére, ahogyan azt anyukájuktól látják. Ez számukra egy izgalmas és különleges tevékenység, amivel úgy érzik, felnőttebbek lehetnek. Szeretnének nagyok lenni!

Mit tegyél? Örömmel teljesítsd gyermeked kívánságát, legyen ez egy anya-lánya program! Szerencsére ma már sok gyerekbarát körömlakk közül választhatsz, amellyel csodás manikűrt készíthetsz a kis hercegnődnek.

Kislányoknak körömlakk
Kislányoknak körömlakk

Körömlakk óvodás kislányoknak

A Moyra Kids Kollekció kimondottan gyerekek számára készült, amelyben szetteket és külön lakkokat is találsz. A csillogó színek és a vidám árnyalatok garantáltan elvarázsolják kislányodat. Egy izgalmas hétvége elé nézhettek, ha kifested a körmét, ahogy kéri.

Választási lehetőségek:

  • A Moyra Kids Lollipop szett 3 lakkot tartalmaz: Mary, Emily és Tina. A sárga és rózsaszín kombinációjával édes mintázatok készíthetők.
  • A Princess szett kifejezetten a kis királylányoknak ajánlott, 3 lenyűgöző színnel: Amy, Romy és Katie. A rózsaszín ruhákhoz ez a legjobb választás!
  • A Snowflake szett a karácsonyi szünetben lehet nagy siker, ahol a világos árnyalatok dominálnak, csillogással: a jégkék Judy, a jégzöld Tamy és az ezüstös Kelly.
  • Ha unikornis-láz van nálatok, akkor az Unicorn szettet ajánljuk, szivárványos dobozban: a csillogó lila Betty, a zöld Lori és a rózsaszín Rosie körömlakkokkal.

Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy te leszel a legmenőbb anyuka!

 

Hogyan használd a gyermekbarát körömlakkokat?

A Moyra Kids lakkok használata rendkívül egyszerű: egyetlen réteg felvitele is elegendő. Ez különösen hasznos, mert a nyugtalan gyerekeknek nehéz sokáig várniuk, amíg elkészül a manikűr.

Mosd meg és szárítsd meg gyermeked kezét, és máris kezdődhet a lakkozás, a csajos buli! Ha szeretnéd, akár két rétegben is felviheted a kiválasztott színt, csak hagyj egy kis időt a száradásra. Ezalatt beszélgethettek, hiszen ilyenkor a kislányok nagyon nyitottak, érezve, hogy figyelmet kapnak.

Ezek a lakkok azért gyerekbarátok, mert nem tartalmaznak a gyerekek egészségére ártalmas összetevőket. Nincs szükség bonyolult előkészületekre vagy lassú munkamenetre.

A Moyra Kids lakkokat könnyen eltávolíthatod egy szappanos kézmosással, nincs szükség acetonra. Ez nagyszerű, mivel így a gyerekek nem érintkeznek káros anyagokkal.

Természetesen, miután elkészült a manikűr, előfordulhat, hogy a gyermek nem akar többé kezet mosni, nehogy lekopjon a lakkréteg. De szerencsére gyorsan készíthetsz neki egy új, divatos manikűrt, így könnyebb lesz rávenni a kézmosásra.

Ha egy csillogó, gyorsan felvihető és gyorsan száradó körömlakkot keresel, amely óvodás kislányod számára biztonságos, mindenképp nézd meg a Moyra Kids gyerekbarát körömlakkokat! Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?