Tavaszi körömdíszítési tipp

Tavaszi körömdíszítési tipp, amivel készültünk most Neked. Bár még az időjárás elég zord, de azért a naptár szerint Március 1-el a frissítő és élénkítő tavasz beköszöntött!


Nincs is jobb alkalom tehát, mint felkészülni és tervezgetni egy remek tavaszi körömdíszítést! Mostani összeállításunkból kedvedre szerezhetsz ötleteket és inspirációkat legújabb és legelső idei tavaszi körömdíszítéseidhez.

Tavaszi körömdíszítési tipp – a felfrissülés jegyében

A tavasz mindig is a felfrissülésről, a megújulásról és a változásokról szólt. Nincs ez másképp idén sem. Az idei tavasz is a változás szelével fúj, így a körömdíszítésed is végre levetheti a téli monotonitást, a szürke és egyhangú megoldásokat. Végre lehet egy kis színt is csempészni megjelenésébe és a vidámabb, élénkebb színek is helyt kaphatnak tavaszi körömdíszítéseid.

Mostani körömdíszítési tipp válogatásunkat úgy állítottuk össze, hogy a legegyszerűbb megoldásoktól a leglátványosabb megoldásokig mindenki találjon magánakvalót.

Merj bátran kísérletezni idén tavasszal és olyan, új színeket is felfedezhetsz, amelyeket eddig még korábban nem mertél kipróbálni. Légy bátor és próbálj ki újdonságokat, hogy megismerhesd egy új oldalad. Lehet, hogy a végeredmény téged is meg fog lepni és be fog jönni. Olyannyira, hogy legközelebb is hasonló megoldást alkalmazva fogsz újabb és újabb körömdíszítéseket alkotni magadnak.

Csillámos vagy pasztell tavaszra?

A téli és ünnepi hónapokat már rég magunk mögött hagytuk, így az extra csillogást és ragyogást, mint díszítő kelléket talán picit lehet hanyagolni a tavaszi idényben. Ez persze nem jelenti azt, hogy teljesen le kellene mondani róla. Sőt! Okosan és ügyesen átemelve, picit tompítva a ragyogás és csillogást hatását pasztell színekkel vegyítve, ugyanúgy átemelhető díszítési megoldás lehet idén tavasszal is.

A tavaszi körömdíszítésekben jellemzően a pasztell színek azok, amelyek dominálnak. Főleg a húsvét és az éledező természet halvány, de színes világa miatt is jellemző, hogy a divatba is ezek a színek kezdenek el vissza-visszatérni. Az élénk, neon színeket idén tavasszal is még picit váratni kell, hiszen azok leginkább a nyári szezonra jellemzőek. De nagyon visszafogottnak sem kell lennünk ha tavaszi körömdíszítési tippekről beszélünk.

De most már lássuk, melyek lehetnek 2020 leginspirálóbb tavaszi körömdíszítési tippjei!

Tavaszi körömdíszítési tipp
Tavaszi körömdíszítési tipp

Comments

  1. […] manikűrök készítéséhez is. Ha ezt a színt túl intenzívnek érzed, használd csak díszítés […]

  2. […] előfordul, hogy a gyermekünk is szeretne olyan szép színes körmöket, körömlakkokat, mint amilyet az édesanyjának lát. Ne álljunk ellent ennek, sőt, egy közös […]

Vélemény, hozzászólás?