Snow-ice géllakk

Snow-ice géllakk segítségével olyan, még egyedibb megjelenésű körömdíszítésekre tehetsz szert, ami még nem sok barátnődnél láthattál. Légy bátor és merész és kísérletezz egy remek új géllakkal!


A Snow-ice géllakk nagy előnye a többi géllakkal szemben, hogy olyan „varázslattal” születhetnek meg a minták, amit csak szeretnél. A Moonbasanails Snow-ice géllakkok a szó legszorosabb értelmében véve egy cseppnyi varázslattal készülnek el.

Ez a géllakk család ugyanis abban tér el elődjeitől, hogy itt nem kell a körömlemez teljes felszínét lekenni, beborítani vele. Elegendő csupán a kívánt hatás elérése érdekében egy icipici kis csepp is. Ebből a cseppből fog szinte azonnal egy varázslatos minta kirajzolódni ugyanis a körömlemez felszínén.

Snow-ice géllakk

Szereted a változatosságot? Nem szeretnél mindig ugyanolyan körömdíszítést készíteni magadnak? Akkor a Snow-ice géllakk a Te tuti választásod!

Mikor érdemes a Snow-ice géllakkokat választani?

Mivel egy tényleg eredeti és egyedi megjelenésű géllakk típusról van szó, így gyakorlatilag a felhasználás módjától és a viselőjének szándékától függően lehet felhasználni. Bevethető a szürke hétköznapok feldobására. Bevethető alkalmibb pillanatok vagy hivatalosabb helyeken is. Megállja a helyét szinte bárhol és bármilyen alkalomra is szánod.

Snow ice géllakk

A Snow-ice géllakk használatának két módszere

Mint, ahogy már megszokhattad tőlünk korábban is, most is összeszedtük Neked azt a néhány egyszerű lépést, amivel megvalósíthatod álmaid körömdíszítését. A Moonbasanails Snow-ice géllakkjait két különböző módszerrel is tudod használni. Ezek abban térnek el egymástól, hogy gyakorlatilag milyen alapra kívánod elkészíteni a varázspöttyöket. Lehet ugyanis a géllakk családba tartozó saját Ice base white alapra készíteni, de lehet bármely más géllakkos alapra is használni. Ekkor lesz szükség ugyanis az Ice base clear alapra. De lássuk, hogyan kell alkalmazni ezt az új géllakkot a gyakorlatban lépésről lépésre.

Snow-ice géllakk

1. módszer, saját alappal alkalmazva

 1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
 2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával. Várjuk meg, hogy teljesen száradjon meg. (Kb. 20-30mp)
 3. Vékony rétegben vigyük fel a Moonbasanails Ice Base White géllakkot.
  Fontos! Ez a géllakk egy rendkívül sűrű állaggal bíró alapanyag. Így kevés anyag is elegendő a használatához. Lassabban húzva az esetet a körömlemez felszínén érhetünk el csíkozódás és foltmentes fedést.
 4. Még ne köttessük meg a felvitt fehér réteget semmiképp se a lámpánk fénye alatt! Most jön a cseppnyi varázslat ugyanis. A választott Moonbasanails Snow-ice géllakkból akár a saját ecsetjével akár egy Díszítő tűhegyes ecset segítségével vigyünk fel néhány cseppnyit. Minél több Snow-ice géllakkot cseppentünk fel a körömlemezre, annál nagyobb sugárban fog terülni a minta a körömlemezen. Ha kisebb és szabályosabb mintákat szeretnénk, célszerű kevesebb géllakkal dolgozni!
 5. Várj 10-20 másodpercet, hogy a Snow-ice géllakk szépen ki tudjon teljesedni, majd jöhet a köttetés UV lámpád fénye alatt. Mindig tartsd be a rétegenkénti kötési időt a lámpád teljesítményének megfelelően!
 6. Végül pedig vigyél fel egy vékony réteg Moonbasanails Fényzselét, hogy körömdíszítésed tartós és csillogóbb maradhasson akár 2-3 héten át is. Ne felejtsd el ezt a réteget is köttetni UV lámpád fénye alatt!

2. módszer, más Moonbasanails géllakkal alkalmazva

Lehetőséged van valamennyi más Moonbasanails géllakkodat is felhasználni, hogy a Snow-ice géllakkokat még látványosabban és még fantáziadúsabban felhasználhasd legújabb körömdíszítéseden. Ám ha így döntesz, akkor mindenképp az alábbi lépéseket kövesd, mert csak akkor lesz tartós és tökéletes a körömdíszítésed, amilyet elsőre is szeretnél.

Bármelyik Moonbasanails géllakkokat használhatod alapszínként, ha a Moonbasanails Snow-ice géllakkokkal szeretnéd varázslatosabbá tenni körömdíszítésed. És akkor most lássuk a lépéseket, amelyeket betartva tartós, csillogó és rendkívül látványos körömdíszítés készíthető:

 1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
 2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával. Várjuk meg, hogy teljesen száradjon meg. (Kb. 20-30mp)
 3. Vigyük fel a választott géllakkunknak megfelelő alapot – ha szükséges -, majd köttessük készre a kívánt rétegszámban. (Pl.: 3step géllakk választása esetében 1 réteg Bonder, amit köttetünk, majd a 3step géllakk 1 rétegben, amit szintén köttetünk.)
 4. Vékony rétegben vigyük fel a korábban megköttetett utolsó rétegre az Ice Base Clear géllakkot.
  Fontos! Ez a géllakk egy rendkívül sűrű állaggal bíró alapanyag. Így kevés anyag is elegendő a használatához. Lassabban húzva az esetet a körömlemez felszínén érhetünk el csíkozódás és foltmentes fedést.
 5. Még ne köttessük meg a felvitt átlátszó réteget semmiképp se az UV lámpánk fénye alatt! Most jön a cseppnyi varázslat ugyanis. A választott Moonbasanails Snow-ice géllakkból akár a saját ecsetjével akár egy Díszítő tűhegyes ecset segítségével vigyünk fel néhány cseppnyit. Minél több Snow-ice géllakkot cseppentünk fel a körömlemezre, annál nagyobb sugárban fog terülni a minta a körömlemezen. Ha kisebb és szabályosabb mintákat szeretnénk, célszerű kevesebb géllakkal dolgozni!
 6. Várj 10-20 másodpercet, hogy a Snow-ice géllakk szépen ki tudjon teljesedni, majd jöhet a köttetés UV lámpád fénye alatt. Mindig tartsd be a rétegenkénti kötési időt a lámpád teljesítményének megfelelően!
 7. Végül pedig vigyél fel egy vékony réteg Moonbasanails Fényzselét, hogy körömdíszítésed tartós és csillogóbb maradhasson akár 2-3 héten át is. Ne felejtsd el ezt a réteget is köttetni UV lámpád fénye alatt!

Ennyi lenne csupán a varázslat receptje, amit ha mindig betartasz és pontosan követsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény látványos, tartós és csillogó lesz akár 2-3 hétig is.

Vélemény, hozzászólás?