Solar effect gél lakk

A Solar effect gél lakk az igazi napimádók gél lakkja. Ahhoz, hogy ezt a gél lakkot tökéletesen tudd használni és élvezni, igazi napfényre lesz szükséged. Csak a nap fényére képes ugyanis igazi képességét felfedni viselője számára.


A Solar effect gél lakk egy igazi nyári gél lakk, amellyel kellemes, ugyanakkor látványos nyári gél lakkos körömdíszítés varázsolható. Nyaraláshoz, vízparti üdüléshez kifejezetten jó választás lehet. Természetesen év többi időszakában is jól használható, de nyáron a napsütéses órák száma általában több, mint egy őszi vagy téli időszakban.

A napimádók gél lakkja, a Solar effect gél lakk különleges képessége abban rejlik, hogy a napfény hatására képes a színét látványosan megváltoztatni. Így, akárcsak a Thermo gél lakk, ami szintén környezeti hatásra megváltoztatja színét, remek választás lehet a látványos körömdíszítés elkészítéséhez. Egyetlen gél lakk megvásárlásával ugyanis máris két izgalmas színhez juthatsz, ami akár egyszerre, egyidőben is megjelenhet a körömdíszítéseden. Csak arra kell ügyelni, hogy napfényben legyen, hogy a hatása előcsalogatható legyen.

Solar effect gél lakk

Mivel a ez is egy UV fényre kötő gél lakk, ezért már az elkészítés során tapasztalni és látni fogok, hogy valójában mire is képes ez a gél lakk. Az UV lámpa fénye alatt szinte azonnal előtűnik a másodlagos szín, amit a felkenéskor még nem láthattál. Szeretnéd, hogy visszanyerje eredeti színét? Várj pár másodpercet és szinte azonnal elindul a varázslat, hiszen amint megszűnik a fényhatás, a gél lakod azonnal elkezd színt váltani.

A legjobb a Solar effect gél lakk képeségében az, hogy az idő előrehaladtával sem veszít képességéből. Akár 2-3 hét után is ugyanolyan intenzitással képes színt váltani napfény hatására, mint amikor felkented. Így biztosítva számodra a még tovább tartó tartósságot és a körömdíszítés varázslatát, ami ebben az esetben a színváltás képessége.

Comments

  1. […] Solar effect gél lakk használata ugyanolyan egyszerű, mint bármely másik gél lakké. A Solar effect gél lakkok […]

Vélemény, hozzászólás?