Thermo gél lakk

A Thermo gél lakk mint varázslatos körömdíszítőről már biztosan hallottál. Ha még nem is ezen a néven, de a látványos színváltó képességüket biztosan ismered, hiszen a Thermo gél lakkok azok a különleges körömdíszítők, amelyek a hőmérséklet változásával képesek a színüket változtatni.


A Thermo gél lakk az a speciális képességű gél lakk, amely képes a színét a hőmérséklet változására reagálva változtatni. Ez annyit tesz, hogy a körömdíszítésed hidegben más színben pompázik, mint egy kellemesen melegebb környezetben.

Képzeld el, amint egy nyári tengerparton napozva a körömdíszítésed tűzpirosra van festve egy remek Thermo gél lakkal és amikor hűsölni térsz be a tengerbe, a hideg vízzel érintkezve körömdíszítésed színe mondjuk napsárgára vált. Ugye, hogy milyen merész és dögös is egyben? Ráadásul a Thermo gél lakkok is rendkívül tartós gél lakknak mondhatók, hiszen a megfelelően elkészített körömdíszítésed akár 2-3 hétig is tartós maradhat. Sőt, a színváltoztató képességük a napok múlásával sem csökken. A 14. napon is ugyanolyan látványosan és ugyanolyan intenzitással képesek színüket változtatni, mint az első alkalommal, amikor felkented.

Thermo gél lakk

Ha egyszer kipróbálod, biztosan a rabja maradsz sokáig és szívesen fogsz vele játszani és élvezni, ahogy a hidegre és a melegre reagál a körömdíszítésed. Nagy előnye még a Thermo gél lakkoknak, hogy egyetlen tégellyel nem egy, hanem rögtön két csodálatos színt kapsz. Így egyhamar biztosan nem fogsz ráunni a körömdíszítésedre.

Thermo gél lakk, a színváltó gél lakk

A Thermo gél lakkok színkínálatában fellelhetők a klasszikus alapszínek és azok színpárjaik, amelyek szintén alapszínek csak eltérő árnyalatban. Vannak azonban már olyan Thermo gél lakkok is, amelyek csillámosak és egy másik effekt gél lakk család előnyeit és képességeit is magukban hordozzák, de erről itt olvashatsz majd bővebben.

Használhatod a Thermo gél lakkokat akár nyáron egy remek vízparti nyaralás alkalmával, télen a hidegből bemenekülve a jó meleg szobába, vagy a rendkívül változékony átmeneti évszakokban is, hiszen egész évben mindig remek alkalmak nyílnak rá, hogy Thermo gél lakkos körömdíszítésed teljes pompájában kiteljesedhessék.

Comments

  1. […] 3D hatású matt és fényes, és metál színekben pompázó lakkokat. Különlegesség a thermo-gélakk, amely hőmérséklet-változás hatására változtatja a színét (hidegre világosodik, melegre, […]

  2. […] eye gél lakkokra, amelyek látványos fényjátékkal bírnak a felmágnesezés után. Vagy a Thermo gél lakkok, amelyek a hideg és a meleg hatására képesek színüket látványosan […]

  3. […] Thermo gél lakk használatának csupán néhány egyszerű, könnyen megjegyezhető és betartható szabálya van. […]

Vélemény, hozzászólás?