Tiger eye gél lakk

A mágikus Tiger eye gél lakk segítségével olyan elképesztően látványos körömdíszítés hozható létre, ami hatását akkor fejti ki leginkább, amikor kicsit megmozdul a kezed és a különleges fénycsík életre kell. A Tiger eye gél lakkal igazán varázslatos körömdíszítés készíthető bárki általál, akár otthon saját részre is.


A Tiger eye gél lakk látványos varázsa a különleges fényjátékában rejlik, amit egy speciális kis eszköz segítségével lehet csak előcsalogatni. Ez pedig nem más, mint a Tiger eye szupererős mágnes. Ennek a segítségével lehet ugyanis a gél lakkban rejlő aranyló, vagy ezüstösen csillámló részecskéket úgy sorba rendezni, hogy azok a fény hatására, ahogy mozgatod a kezed úgy hatnak, mintha mozognának.

Látványos és merőben új gél lakkos körömdíszítések varázsolhatók egész könnyedén bárki számára a Tiger eye gél lakkokkal. Használatuk és az elkészítési metódusa szinte ugyanaz, mint bármely hagyományos gél lakké, nem igényel különösebb odafigyelést vagy más eljárást. Csupán annyival egészül ki, hogy a véglegesítés előtt használni kell egy úgynevezett Tiger eye szupererős mágnest is a különleges csillanó effekt előcsalogatásához.

Tiger eye gél lakk

Mikor válaszd a Tiger eye gél lakkot körömdíszítésedre?

Tiger eye gél lakkos körömdíszítéseket bátran, az év szinte bármely szakaszában választhatod, bármilyen alkalomra, hiszen tökéletesen megállja a helyét alkalmi körömdíszítésnek, party körömdíszítésnek és hétköznapibb, visszafogottabb körömdíszítésnek is.

Az idő előrehaladtával és az igények növekvő számával, a gyártók már olyan Tiger eye gél lakkokkal is előálltak, amelyek a korábban megjelent effekt gél lakkok tulajdonságait is magukba örökítették. Így már fellelhető a piacon olyan Tiger eye gél lakk is, amely egyben Thermo gél lakk is és Tiger eye gél lakk is. Képes a színét a hőmérséklet változásával változtatni és ugyanúgy előcsalogatni a trükkös kis fényjátékot, amivel még különlegesebb körömdíszítés készíthető. Válassz Te is magadnak Tiger eye gél lakkokat és próbáld ki, milyen lehet egy olyan körömdíszítés, amin aranyló kis fénysávok táncolnak a fény hatására.

Comments

  1. […] alapanyagra is, ami egyfajta kétoldalú ragasztóként funkcionál majd a körömlemezed és a Tiger eye gél lakk között. A Bondert ugyanúgy kell felvinni a körömlemezre, mint bármelyik körömlakkot, gél […]

Vélemény, hozzászólás?