Unikornis körömdíszítés

Unikornis körömdíszítés – mert mindenkiben ott rejlik egy kisgyermek! Most egy igazán „ereszd el a hajamat” stílusú körömdíszítési tippel készültünk. Az unikornis körmöket pedig bátran választhatod alkalmi és hétköznapi viseletnek is. Csak rajtad áll, hogy mennyire tudod elengedni fantáziád.


Napjainkban a bájos és szeretnivaló kis egyszarvúk mondhatni reneszánszukat élik. Ami valljuk be sokunknak még így felnőtt fejjel is továbbra is nagy-nagy kedvence maradt. Egy igazán csajos és bájos kis mesebeli lény, ami a mitológiai vonatkozásában is rendkívüli és nagyon ritka jelenség.

Az Unikornis körömdíszítés trükkje és titka

Az Unikornis körömdíszítés lényege végső soron abban áll, hogy az egyszervú legjellegzetesebb szimbólumát formázzuk meg a körömdíszítésen. Ez pedig nem más, mint a csavart formájú, szivárvány színű szarv.

Unikornis körömdíszítés

Az Unikornis körömdíszítést elsősorban az épített műkörmökön lehet a legjobban és a leglátványosabban alkalmazni. Rendszerint a hosszabb műkörmökön alkalmazzák leginkább, de már a hagyományos, vagy a rövidebb hosszal rendelkező körmök is megkaphatják ezt a tuningot.

A csavart forma megformázásához pedig akár építő zselét, akár a színezésre szánt színes zselét vagy gél lakkot is fel lehet használni. Ezeket pedig az egyik vagy több körömre átlósan, S-alakban, több rétegben felkenve érhető el a kívánt hatás.

Unikornis körömdíszítés

A színvilágát tekintve az unikornis körömdíszítés a szívárvány szinte bármely színében pompázhat. Sőt, ha mindegyiket megjeleníti, az a legjobb és legunikornisosabb! 🙂 Ehhez pedig már megvannak a megfelelő eszközök és kellékek, hogy elérhesd. A különleges szivárvány- vagy holohatású pigment porok segítségével mindezt könnyedén megvalósíthatod.

Használd okosan és ügyesen a díszítő kellékeket, hogy a kívánt hatást elérhesd!

Vélemény, hozzászólás?