3in1 Fur effect gél lakk használata

A 3in1 Fur effect gél lakk használata során Te is tapasztalni fogod, hogy számos látványos gél lakk tulajdonságát ötvözi magában és ha ez még nem lenne elég, akkor még egy lapáttal rá is tesz. Elkészíteni mégis gyerekjáték és nem igényel különösebb kézügyességet és trükközést, hogy tartós és szép legyen a végeredmény.


A 3in1 Fur effect gél lakkok nem csak enyhén csillámosak, de az alap színbe még aprócska szőrmeszálak is keveredtek, amelyekkel még különlegesebb hatást lehet elérni a gél lakkos körömdíszítés megjelenésével. Első ránézésre tehát ez látszik, ha valaki rápillant egy 3in1 Fur effect géllakkos körömdíszítésre. Ráadásul a Thermo gél lakkok színváltoztató képességét is örökélték, így hidegben és melegben más és más színárnyalatban pompáznak. A harmadik képesség pedig a sötétben világító képesség, amivel jelenleg a piacon elérhető legösszetettebb és a legtöbb képességgel felruházott gél lakk.

A 3in1 Fur effect gél lakk használata – az előkészítés

Ez az egyik legfontosabb és legtöbb odafigyelést igénylő mozzanat. Ez lesz ugyanis a körömdíszítésed alapja. Ha ez nem megfelelő, vagy nem igazán alapos munkával készül el, akkor a 3in1 Fur effect gél lakkos körömdíszítésed nem lesz tartós.

3D matt gél lakk használata

Ide tartozik a bőrfeltolás, a körmök megfelelő hosszra történő vágása, formázása. A körömlemezek buffer-el történő bolyhozása, majd ezután a portalanítása. Ami még nagyon fontos előkészítő lépés, az a Nail prep használata. Ezt semmiképp nem szabad kihagyni, mert ez felel a körömlemezek vízelvonásáért, zsírtalanításáért.

A 3in1 Fur effect gél lakk használata

A 3in1 Fur effect gél lakk használata előtt már nincs szükség Bonder-re! A 3in1 Fur effect gél lakkot bátran használhatod úgy is, hogy közvetlenül a körömlemezre viszed fel vékony rétegben.  Az esetek 98%-ban egyetlen réteg is elegendő a tökéletes fedés érdekében. Azonban, ha kevésbé áttetsző felületet szeretnél elérni, szükség lesz egy második rétegre is. A 3in1 Fur effect gél lakkok krémes állaga biztosítja a számodra azt, hogy tökéletesen képesek terülni és nem folynak meg olyan könnyen, mint versenytársai.

One step gél lakk használat

Így kezdők is könnyebben tudnak vele dolgozni és a végeredmény is kicsit könnyebben elkészíthető. A felvitt réteg után jöhet az UV lámpázás, vagyis az UV lámpád fénye alatti megköttetés. Mindig tartsd be a lámpád teljesítményéhez tartozó kötési időt. Ne rövidítsd le, de ne is hosszabbítsd meg.

A 3in1 Fur effect gél lakk tartóssága, fényessége

Miután az utolsó réteg 3in1 Fur effect gél lakkot is sikeresen és tökéletesen megköttetted az UV lámpád fénye alatt, egy utolsó réteg eddig még nem használt alapanyag felvitelére lesz szükség. Ez pedig a Fényzselé vagy Top coat lesz. Ez egy áttetsző alapanyag, ami a gél lakkos körömdíszítésed heteken át tartó csillogását és tartósságát hivatott védeni és biztosítani. A fényzselét is vékony rétegben vidd fel majd köttesd meg UV lámpád fénye alatt.

3in1 Fur effect gél lakk

Ezzel gyakorlatilag kész is vagy, hiszen 3in1 Fur effect gél lakkos körömdíszítésed elkészült. Fontos lehet még tudnod a 3in1 Fur effect gél lakk használatáról, hogy a legtöbb ma elérhető és beszerezhető 3in1 Fur effect gél lakk leoldható, így sem reszelésre, sem csiszolásra nem lesz szükség egyáltalán az eltávolításához. Erre kapható külön speciális gél lakk leoldó folyadék, amivel a körömlakkokhoz hasonlóan eltávolítható a már nem kívánt gél lakkos körömdíszítés.

Vélemény, hozzászólás?