3in1 Fur effect gél lakk

A 3in1 Fur effect gél lakk az egyik legösszetettebb és legtöbb különlegességet magukban hordozó gél lakk. Mint ahogy a nevében is benne van „három az egyben” gél lakkról beszélünk, ami három különböző effektet jelent egyetlen tégelybe zárva.


A 3in1 Fur effect gél lakkokkal megérkeztünk az eddigi legérdekesebb és legösszetettebb gél lakkhoz. A legkoncentráltabb látvány és megjelenés egyetlen pici tégelybe zárva. Röviden így jellemezhetnénk a 3in1 Fur effect gél lakkokat.

Fontos! A 3in1 Fur effect gél lakkok állaga némileg sűrűbbnek hathat a korábban megszokott krémes állaghoz képest. Ez az alapanyagban található csillámok és a szőrmeszálacskák miatt tűnik így. Ez az anyag felhordását és annak terülését nem befolyásolja, hiszen ugyanolyan könnyedén kezelhető, mint a többi, már jól megszokott gél lakk.

Mit is rejt magában a 3in1 Fur effect géllakk?

A 3in1 Fur effect gél lakk számos látványos gél lakk tulajdonságát ötvözi magában és ha ez még nem lenne elég, akkor még egy lapáttal rá is tesz. A Fur effect gél lakkok nem csak enyhén csillámosak, de az alap színbe még aprócska szőrmeszálak is keveredtek, amelyekkel még különlegesebb hatást lehet elérni a gél lakkos körömdíszítés megjelenésével. Első ránézésre tehát ez látszik, ha valaki rápillant egy 3in1 Fur effect gél lakkos körömdíszítésre. Ám a trükköknek még itt koránt sincs vége!

3in1 Fur effect gél lakk

A 3in1 vagyis a három az egyben effect-ből az aprócska szőrmeszálak csak az egyik varázslatos tulajdonság, amivel bír ez a fajta gél lakk. Amennyiben a 3in1 Fur effect gél lakkot választod körömdíszítésedhez, akkor az képes lesz a színét is változtatni ugyanúgy, mint a Thermo géllakkok. Vagyis a hőmérséklet változásával a 3in1 Fur effect gél lakkod is változtatni fogja a színét. Hidegben sötétebb árnyalatot, melegben világosabb színárnyalatot ölt fel. Így nem fogod megunni akár 3 hetes viselés után sem ezt a géllakkos körömdíszítésed.

3in1 fur effect gél lakk

Ám a gyártók itt még nem álltak meg. 2 effektet már tárgyaltunk, de még nem esett szó a harmadik egyben a leglátványosabb varázslatról. Ez pedig nem más, mint a foszforeszkáló tulajdonság! A Foszforeszkáló gél lakkokhoz hasonlóan a 3in1 Fur effect gél lakkok is képesek a sötétben világítani kellő napsütés vagy erősebb lámpafénnyel történő feltöltés után.

Nézzük csak újra tehát, tételesen mit is rejt önmagában a 3in1 Fur effect gél lakk?

  1. Aprócska sárga csillámok és szőrmeszálak teszik különlegessé az alapszíneket.
  2. Képes az alapszínét látványosan a hőmérséklet változására megváltoztatni.
  3. Napsütés, UV fény vagy erősebb hagyományos lámpa fényével történő feltöltés után képes a sötétben világítani.

Egy biztos, ha a 3in1 Fur effect gél lakkot választod és azzal készíted el a legújabb körömdíszítésed: sosem fogod megunni, akár 3 hét után sem, hiszen változatos és folyton változó mintázatot mutat majd neked. Ráadásul ezek a képességek az idő múlásával sem gyengülnek, nem halványulnak!

Comments

  1. […] 3in1 Fur effect gél lakkok nem csak enyhén csillámosak, de az alap színbe még aprócska szőrmeszálak is keveredtek, […]

Vélemény, hozzászólás?