Divatos őszi-téli manikűr 2022-ben, trendekkel alátámasztva

Kíváncsi vagy, milyen manikűr divatokra számíthatsz az idei ősszel és télen? Megosztjuk veled a legfrissebb trendeket, hogy felkészülhess a szezonra. A haj, smink és a köröm kombinációja alapvetően meghatározza az őszi-téli divatot. A köröm design nélkül a megjelenés nem teljes. Íme, a legmenőbb trendek 2022 őszén és télen.

Csábító piros körömlakk

A piros körömlakk újra a divat élvonalában van. A gazdag vörös árnyalatok eleganciát és nemes megjelenést sugároznak. A teljes vörös palettát ajánlják a szakértők, az arisztokratikus piros árnyalatoktól a mélyvörösig. A piros köröm díszítések nélkül, vagy csak egy elegáns gyűrűvel a gyűrűsujjon is tökéletes.

Modern őszi-téli manikűr sötét színekkel

Az őszi-téli körömdíszítés idén a sötét árnyalatokat részesíti előnyben, ellentétben a korábbi évszakok világos és gazdag mintáival. A tervezők visszatérnek a klasszikus őszi-téli körömdíszítés elképzelésekhez, sötét lakkokkal és természetes árnyalatokkal.

Manikűr
Manikűr

Klasszikus körömdíszítés meztelen színekkel

A nude színek továbbra is divatosak. A bézs, hamvas és olíva árnyalatok az ősz jellemzői. A pasztell színek, mint az elefántcsont, továbbra is népszerűek maradnak.

Eredeti őszi és téli mintákkal

A virág- és geometriai mintákat a jelentéssel bíró minták váltják fel. Népszerűek lesznek a kígyóbőr, leopárd és kontrasztos kockák.

Divatos fémhatású díszítés, az őszi-téli szezon kedvence

Az ezüst, arany és bronz tökéletes választás az őszi-téli manikűrhöz. A fémes hatások, a holografikus kékeszöld bevonatok, a zafír és a csillogó olíva árnyalatok is divatban lesznek.

Francia és hold manikűr: a körömtrendek állandó kedvencei

A klasszikus francia és hold manikűr továbbra is népszerű. A rózsaszín és a fehér színek mindig időszerűek lesznek az őszi és téli szezonban.

Elegáns őszi-téli manikűr kövekkel és strasszokkal

A kövekkel díszített manikűr már hagyományos, de idén új trend jelenik meg: a nagy méretű, kúpos kövek.

Rövid manikűr az őszi-téli időszakra

A rövid körmök különösen fontosak ősszel és télen. Ebben a hosszúságban a sötét és fényes lakkok nagyon előnyösek. A különböző textúrák kiemelik a köröm szépségét, ápolt megjelenést kölcsönözve nekik.

A rövid körmök népszerű árnyalatai a lila, púderrózsaszín, antracit, szürke-lila. A hűvös évszakokban a sötét manikűr kamifubukival is jól néz ki.

Az ősz-tél rengeteg arisztokratikus nemes árnyalatot és műkörmös ötletet adott nekünk, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy körmeid szépek és trendik legyenek. Használd ezeket a színeket és mintákat a felülmúlhatatlan őszi-téli manikűr elkészítéséhez.

Vélemény, hozzászólás?