Foszforeszkáló gél lakk

A Foszforeszkáló gél lakk az éjszakai élet, a bulik, partik és fesztiválok kedvelőinek lehet egy dögös, látványos és bulis választás, hiszen ez gél lakk az, ami képes a sötétben is világítani. Látványos, fiatalos és bulizós körömdíszítésre vágysz? Akkor a Foszforeszkáló gél lakk a Te igazán nyerő választásod!


A Foszforeszkáló gél lakk az éjszakai élet kedvelőinek lett elsősorban kitalálva, megalkotva. Különlegessége, mint ahogy a nevében is benne van, képes foszforeszkálni, vagyis a sötétben világítani. Erre korábban még nem volt példa és nem lehetett ennyire látványos, világító hatást elérni gél lakkokkal.

Mostanra azonban már megszülettek és több színárnyalatban és megoldással is elérhetők a legújabb effekt gél lakkok. Első gondolatként most lehet Neked is átvillant a fejedben az, ami a legtöbbekében is, hogy ha a sötétben világít a körömdíszítésed, akkor este kesztyűt kell hordanod, ha aludni szeretnél. Mulatságos gondolat, de semmi ilyenre nem kell számolnod, hiszen a foszforeszkáló gél lakkok nem napi 24 órában világítanak. Mint bármely más foszforeszkáló, sötétben világító eszközöd, ez is csak ideig-óráig képes a napközben összegyűjtött fényt kibocsájtani magából, tehát egy idő után ez is „lemerül”, a fénye elhalványul.

Foszforeszkáló gél lakk

Ahhoz, hogy a Foszforeszkáló gél lakkod hatását tökéletesen kifejtse és látványos eredményt érhess el vele pár percig erős fénynek kell kitenni, ami lehet akár egy hagyományos lámpa fénye vagy napközbeni napfény is. A körömdíszítésed feltöltődik belőle és este, amikor már sötét van, sejtelmes ragyogást kölcsönöz körömdíszítésednek, ami akár félórán át is tarthat a töltés intenzitásától függően.

Léteznek már olyan Foszforeszkáló gél lakkok, amelyek a csodás alapszínekbe kevert apró csillámok formájában jelennek meg, így a sötétben világító részek csupán a csillámok lesznek, amivel látványos éjszakai égboltot idéző díszítések is készíthetők egy csapásra. Tényleg csak a fantáziád szab határt annak, hogyan használod fel a látványossá és különlegessé varázsolható körömdíszítésed a Foszforeszkáló gél lakkok segítségével.

Comments

  1. […] Foszforeszkáló gél lakk használatáról jogosan mondható el, hogy gyakorlatilag ugyanúgy kell kezelni, mint bármely […]

Vélemény, hozzászólás?