Géllakk induló készlet – tökéletes és különleges ajándék!

A géllakkok világszerte hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, köszönhetően annak, hogy a körömdíszítés ezen formája egyedi és szemet gyönyörködtető eredményt nyújt. Ráadásul otthon is könnyen alkalmazható, ami tovább növeli népszerűségét. Nem meglepő, hogy webáruházunkban a géllakk kezdő szettek évek óta a legkeresettebb termékek közé tartoznak.

A Moonbasanails géllakk szettjei kifejezetten a kezdő és hobbi manikűrösök számára készültek. Minden csomag tartalmazza a szükséges eszközöket, mint reszelőt, buffert, narancsfapálcát, portalanító kefét, körömágypuhító olajat, fényzselét, géllakkot és egyéb kiegészítőket. Emellett tippekkel és inspirációkkal is segítünk, hogy tartós, egyedi és szép körmökkel büszkélkedhess minden alkalommal.

Tökéletes ajándék ötlet

Ha van olyan ismerősöd, aki szereti a körömdíszítést, de csak amatőr szinten foglalkozik vele, egy kezdő géllakk szett remek ajándék lehet számára születésnapra vagy karácsonyra. Egy ilyen szett minden szükséges eszközt és alapanyagot tartalmaz, hogy elsajátíthassa a géllakkozás folyamatát. A szettek lámpával vagy anélkül is rendelhetők, az igényeidnek megfelelően.

Géllakk induló szett
Géllakk induló szett

Lámpával vagy anélkül?

Kezdőként könnyen elkövetheted azt a hibát, hogy minimalizálni szeretnéd a költségeket. Érthető ez, hiszen amíg nem vagy biztos a sikerben, nem érdemes sokat költeni. Viszont a géllakkok és a zselék UV vagy LED fény hatására kötnek meg, így a lámpa elengedhetetlen. Ezért is érdemes szettben gondolkodni, mert így mindent beszerezhetsz körülbelül 25 ezer forintért.

A jó hír, hogy már nem kell fejtörést okoznia annak, hogy UV vagy LED lámpa közül válassz, mivel ezek minden gél vagy zselés lakkot meg tudnak kötni. Induló szettjeinkben 36 és 72W-os lámpákat is választhatsz. Otthoni használatra egy 36W-os lámpa bőségesen elegendő, amely 30-60 másodperc alatt megköti a lakkot.

Készleteink úgy lettek összeállítva, hogy minden vásárló megtalálja a számára ideális szettet anélkül, hogy plusz költségekkel vagy további eszközök beszerzésével kellene számolnia. A kezdő csomagok tartalma megegyezik, csak az UV/LED lámpa teljesítménye különbözik: választhatsz 36W, 48W és 72W-os lámpák közül, amelyek otthoni és állandó használatra is alkalmasak.

A Moonbasanails kínálatában megtalálható UV/LED lámpák

A Moonbasanails különböző teljesítményű és funkciójú UV/LED lámpákat kínál, amelyek minden igényt kielégítenek a géllakkozás terén. Íme a választék:

  1. 36W-os UV/LED lámpa – Ez a lámpa ideális otthoni, alkalmi használatra, tökéletes a géllakok és zselék megkötéséhez. Akár három hétig is tartós eredményt biztosít.
  2. 48W-os fekete UV/LED lámpa – Ez a lámpa kiválóan alkalmas otthoni, rendszeres használatra, de tanuló manikűrösök számára is megfelelő. Hasonlóan a 36W-os modellhez, ez is akár három hétig tartós körmöket eredményez.
  3. 72W-os fehér, kétkezes LED lámpa – Ez a modell azok számára ideális, akik számára a tartósság mellett a gyorsaság is fontos. A nagy teljesítményű lámpa gyors megkötést biztosít, így tökéletes választás professzionális felhasználásra is.

Bármelyik szettet is választod, a géllakkal történő körömdíszítés időtartama jelentősen csökkenthető, ráadásul a köröm elkészítése kellemes kikapcsolódást is jelenthet, legyen szó egy jó filmről, zenéről vagy egy baráti beszélgetésről. Mindegyik lámpa kis helyen elfér, így könnyen tárolható és használható. Csak kitartásra és elhivatottságra van szükség, hogy bárki, bármikor gyönyörű körmöket varázsoljon magának vagy szeretteinek.

Vélemény, hozzászólás?