Hogyan hangold manikűröd a meleg időszakra? 2022-es körömdivat nyomában!

A tavasz megérkezésével újra előtérbe kerülnek a színek és az élet, amelyek a manikűröd világában is megjelenhetnek. A frissítő színek és minták tökéletesen kiegészítik a tavaszi öltözéket, új energiát adva megjelenésünknek.

2022 tavaszán a manikűr világában a kreativitás és az elegancia keveredik izgalmas mintákkal és színekkel. Itt az ideje felfedezni és kipróbálni az új stílusokat, legyen szó fluoreszkáló színekről, virágmintákról vagy állati motívumokról. A tavaszi manikűr remek alkalom arra, hogy személyes stílusodat a körmökön is megmutasd!

 

Fedezd fel a 2022-es tavasz-nyár manikűröd trendjeit!

Ha te is szeretnél egy álomszép és tartós manikűrt, akár saját magadnak, akár klienseid számára nálunk megtalálod a tökéletes hozzávalókat, inspirációkkal ellátva, felfedezve a 2022-es tavaszi-nyári manikűr trendeket.

 

A Very Peri győzelme: Az év színe!

A Pantone által választott 2022-es év színe, a Very Peri, egy különleges árnyalat, amely a kéket és a pirosat ötvözi, egy meglepően meleg árnyalatot eredményezve. Ez a friss kezdet szimbóluma, amely tökéletesen passzol a világos bőrű, hűvös alaptónusú személyekhez. Legyen szó francia manikűrről, díszítésről vagy géllakkozásról, a Very Peri izgalmas és új életérzést visz körmödre.

 

Öltöztesd manikűröd világos színekbe és nude hatásokba

A klasszikus nude színek továbbra is népszerűek, különösen a karamellás árnyalatokban. A bézs, lila, barack, fehér és rózsaszín árnyalatok elegáns és univerzális választások, amelyek minden körömformához és eseményhez illenek. Manikűröd akár ilyen színekbe is öltöztetheted.

Nude manikűröd
Nude manikűröd

Újítás: Krokodilbőr hatás

A 2022-es év az egyszerűség mellett egy határozottan eredeti, és elsőre meglepő kompozíciót is feltett a dobogóra. A manapság oly népszerű „krokodil hatású” körmök is nagyon népszerűek, a teljes vagy csak a hegyeken, és a francia manikűr változatában.

 

Tavaszi kék árnyalatok

A kék szín minden árnyalata előtérbe kerül, a klasszikus pasztell színektől a merész árnyalatokig. Manikűröd akár ilyen színekbe is öltöztetheted.

 

Állatminták

A pöttyös, tigris, zebra vagy piton minták szintén divatba jönnek, különösen a vidám és színes változatokban.

Válogass a trendek közül és találd meg a hozzád legjobban illő stílust! Webáruházunkban minden szükséges kiegészítőt megtalálhatsz, hogy körmeid tavaszi hangulatba öltözhessenek.

Vélemény, hozzászólás?