Hogyan válaszd ki a körömlakk színét csillagjegyed szerint?

Neked mi a csillagjegyed? A manikűr valóban sokat elárul az ember személyiségéről. Fontos, hogy odafigyelj a körmeid ápolására és a kiválasztott színekre, hiszen ezek tükrözik a valódi énedet. Érdekes lehet megvizsgálni, hogy a csillagjegyed hogyan befolyásolja a körömlakk színválasztásodat. Lássuk, melyik félig tartós körömlakk szín illik a különböző csillagjegyekhez.


Kos

A Kos jegyben született hölgyek energikusak és bátrak. Ők a kiemelkedő és feltűnő színeket részesítik előnyben. Számukra a narancs és annak árnyalatai tökéletesek, mivel ezek a színek kifejezik dinamikus természetüket.


Bika

A Bika jegyűek nyugodt és stabil személyiségek. Számukra a zöld árnyalatai tökéletesek, különösen a világosabb tónusok, amelyek tükrözik békés és harmonikus személyiségüket. Ha magadra ismertél, valamint te is szereted a kényelmes és egyszerű életet, a stabilitást a Moonbasanails hosszan tartó, 4 különböző zöld színű géllak szettje szuper választás a számodra.

Ikrek

Az Ikrek jegyben született nők kíváncsiak és energikusak. Kék színű körömlakkjuk kiemeli rendszerető és harmonikus természetüket.

Színes körmök
Színes körmök

Rák

A Rák jegyű nők érzékenyek és elegánsak. Számukra a fehér vagy az élénk piros színek tökéletesek, hiszen ezek az árnyalatok fejezik ki legjobban érzelmi mélységüket. Ha ezek az attribútumok téged is meghatároznak válaszd a négy különböző árnyalatban megtalálható gél lakk szettet.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyben született nők szeretnek a középpontban lenni. Az arany és sárga árnyalatok tükrözik erős személyiségüket és önbizalmukat. A mindig divatos manikűrhöz válaszd ezt a géllak szettet.

Szűz

A Szűz jegyűek precízek és maximalisták. A sötétkék, szürke és fekete árnyalatok kiemelik erős és dinamikus személyiségüket.

Mérleg

A Mérleg jegyű nők kiegyensúlyozottak és harmóniát keresnek. A világos sárga színek tökéletesen kifejezik őket, sugallva, hogy igénylik a társaságot és egyensúlyra vágynak.

Skorpió

A Skorpió jegyben született nők titokzatosak és intuitívak. Sötét árnyalatok, mint a fekete, a sárga és a piros tökéletesen kifejezik rejtélyes természetüket.

Nyilas

A Nyilas jegyű nők optimisták és szeretik a rendet. Az élénk piros és rózsaszín árnyalatok tükrözik pozitív életszemléletüket és szabadságigényüket.

Bak

A Bak jegyű nők öntörvényűek és introvertáltak. A komolyabb árnyalatok, mint a fehér és a nem túl sötét kék, jól kifejezik céltudatos természetüket.

Vízöntő

A Vízöntő jegyű nők kifinomultak és különcök. Számukra az újító és változatos színek, mint a flitteres vagy gyöngyházfényű árnyalatok, ideálisak. Mivel nem szeretik, ha beskatulyázzák őket, mindig az újra törekednek, amit az alábbi géllak szett tökéletes visszaad.

Halak

A Halak jegyben született nők érzékenyek és álmodozók. A fehér különböző árnyalatai, mint a csillogó és mintás fehér, tökéletesen kifejezik romantikus és érzékeny természetüket.

Vélemény, hozzászólás?