Magic TOP gél lakk

Magic TOP gél lakk neve alapján nem a Magic Mike című filmre kell gondolni elsőnek. Ez most nem „arról” fog szólni… Hanem egy olyan különleges fedő gél lakkról, amivel bizony a már jólbevált, jól megszokott gél lakkjaid dobhatod fel kicsit.


Legújabb effekt gél lakkod segítségével érj el különleges fedő hatást és felejtsd el a körülményes és néha nagy gondosságot igénylő megoldásokat. A Magic TOP géllakkoddal különleges hatású körömdíszítésed lehet, aminek elkészítése nem igényel különösebb időráfordítást vagy egy újabb technika elsajátítást. Az alapok már mind ott vannak a fejedben, ha volt már dolgod valaha is gél lakkal, gél lakkos körömdíszítéssel.

Ennek a gél lakknak különlegessége már a nevéből is kiderülhet, a kis „TOP” szócska már sokat sejtet. Ez jelzi ugyanis, hogy ez egy olyan gél lakk, amit elsősorban felső, rétegként kell majd használni ahhoz, hogy a kívánt hatást elérhessük vele. Ezt a gél lakk típust a pigment porokhoz hasonlóan egy alap színrétegre kell felvinni, hogy különleges hatást érhess el velük. Így a lehetőségek és színkombinációk száma szinte végtelen.

Magic TOP gél lakk

Mint ahogy a pigment porok, úgy a Magic TOP gél lakkok is rendelkeznek egy halványabb saját színnel, ami a végén is visszafog majd köszönni. Mindezt úgy, hogy nem nyomja majd el az alaprétegben felvitt gél lakk színét. A végeredmény egy új színárnyalat lehet, ami az alapréteg színéből és a Magic TOP gél lakk együttes eredményeként születik meg. Ha ezt választod, akkor egy kis előzetes tervezést igényelni fog annak kiválasztása a készülő körömdíszítéseidhez.

Mivel mindegyik Magic TOP gél lakk más és más színben és más és más csillámlást kölcsönöz a körömdíszítésednek, ezért mindig olyan színt válassz magadnak felhasználásra, ami az alapréteg színével összhangban van. Ellenkező esetben ugyanis előfordulhat, hogy két különböző színárnyalatból egy teljesen új, harmadik szín fog születni, amit viszont nem szeretnél.

Vélemény, hozzászólás?