Metál gél lakk

Fémes hatású, úgynevezett Metál gél lakk is létezik már a mai gél lakkos körömdíszítési trendekben. Ha az arany tökéletes és mély csillogását vagy az ezüst hűvös ridegségét szeretnéd viszontlátni körömdíszítéseden, akkor a Metál gél lakkok lesznek a legjobb választás a számodra.


A Metál gél lakk segítségével különleges, fémes hatású körömdíszítéseket tudsz magadnak készíteni. Arany, ezüst, óarany, bronz, nikkel és néhány igen népszerű szín fémes árnyalata remekül feldobhatja és rendkívül egyedivé varázsolhatja körömdíszítésed.

Egy különleges alkalomra különleges körömdíszítés dukál. Ehhez pedig a legjobb választás egy Metál gél lakkos körömdíszítés, akár csak önmagában felkenve, akár egy összetettebb körömdíszítés alapjául szolgálva. A csillogó sárga arany színe sok tekintetet vonz főleg, ha egy ilyen metálos-gél lakkos körömdíszítés megcsillan a fényben.

Egy biztos, ha ilyen körömdíszítés mellett teszed le a voksod, számíthatsz a fürkésző tekintetekre, amelyek egyből a kezedre és a metál gél lakkos körömdíszítésedre fog elsőként tévedni.

Metál gél lakk

Metál gél lakk – avagy nemesfémek a körömdíszítéseden

Az igazán klassz arany vagy ezüst metál gél lakkos körömdíszítés elkészítése ugyan igényel némi odafigyelést és trükkök alkalmazását, de a végeredmény mindenért kárpótol.

Ezek a gél lakkok ugyanúgy hetekig képesek megőrizni tartósságukat és rendkívül csillogók és fémes hatásúak maradnak, de azért egy Fényzselé használata nem árthat ennél a gél lakk típusnál sem.

Neked melyik a kedvenc nemesfémed színed? Az arany, ezüst, a vörösréz? Bármelyik is legyen, a metál gél lakkok segítségével bármelyiket könnyedén felhasználhatod legújabb körömdíszítésedhez. Válaszd akár alkalmi összejövetelre, vagy csak a hétköznapokra, biztosan jó választás lesz minden esetben.

Comments

  1. […] metál gél lakk használatával érhetsz el különlegesen fémes hatású körömdíszítéseket. A tökéletesen […]

Vélemény, hozzászólás?