Milyen előnyös tulajdonságai vannak egy modern UV/LED lámpának?

Akár kezdő, akár profi manikűrös vagy, a műkörmös lámpa nélkülözhetetlen eszköz a munkádhoz, legyen az hobbiból vagy professzionális célból. Szerencsére a Moonbasanails kínálatában számos lámpatípust találsz, most pedig közelebbről is megvizsgáljuk a 36 W-os, fehér, nyomógombos UV/LED nail lámpát. Ismerd meg ennek a kiváló lámpának az előnyeit!

Mire figyelj a műkörmös lámpák kiválasztásánál?

Valószínűleg tisztában vagy azzal, hogy mire kell figyelni a körmöslámpa kiválasztásakor, de nem árt áttekinteni a fontos szempontokat. Általában háromféle lámpa létezik: a hagyományos UV-lámpák, a modern LED-lámpák, és a kombinált UV/LED lámpák, amelyeket a lakkok kötésére használunk.

A hagyományos UV-lámpák hosszú ideig voltak az egyetlen választás, míg a LED-lámpák a piacra kerültek. A LED-lámpák gyorsabb kötést biztosítanak és energiatakarékosabbak, de hátrányuk, hogy nem minden lakkhoz alkalmasak és árban magasabbak.

Az újabb, kombinált típusú lámpák mindkét típus előnyeit egyesítik, így bármilyen lakkhoz használhatók. Ilyen a 36 W-os, fehér, nyomógombos LED nail lámpa is, amelyet most részletesen ismertetünk.

UV/LED lámpa
UV/LED lámpa

A fehér, nyomógombos UV/LED lámpa jellemzői

Ez a lámpa modern, letisztult designnal büszkélkedik, elegáns és divatos megjelenést kölcsönöz. A fehér szín tisztaságot sugároz, a félköralakú lámpatest pedig a letisztultságot hangsúlyozza. Az íves forma lehetővé teszi, hogy a kezed kényelmesen elférjen alatta, így a lakk nem ér hozzá semmihez.

A lámpa kisméretű és könnyű, így könnyen hordozható, otthoni és szalonbeli használatra egyaránt ideális. Egy adapterrel működik, amit a hálózatba kell csatlakoztatni. Amikor az adapter fénye világít, a lámpa készen áll a használatra.

A lámpa tetején található egy nyomógomb, amely a be- és kikapcsolásra szolgál. Kétszeri megnyomásával az időzítő is beállítható. A 36 W-os UV-LED lámpánk számkijelzővel rendelkezik, ahol az időzítés automatikusan elindul, amint a kezedet a lámpa alá helyezed.

A nyomógombos lámpa belsejében LED-izzók találhatók, amelyek akár 2-3 évig is kitartanak. Ezeket nem lehet otthon kicserélni, szakemberre van szükség ehhez. A fehér UV/LED lámpa energiatakarékos, miközben 36 W teljesítményt nyújt, köszönhetően a benne lévő 18 izzónak.

Miért kiváló választás ez a lámpa?

Ez a lámpa előnyeit tömören összefoglalva: rendkívül erős és gyors. Csak 30 másodperc szükséges a kezed alatt a kedvenc géllakkod megkötéséhez. Ideális mindenféle körömlakkhoz, a Moonbasanails építőzseléhez és színes zseléhez is. Bár az eredmény biztosítása érdekében javasoljuk, hogy 2×60 másodpercig köttesd ezeket a termékeket!

Sokan kedvelik ezt a lámpát az oldalán található érzékelő szenzorok miatt. Amikor beleteszed a kezed, az izzók automatikusan bekapcsolódnak, és ha kiveszed, kikapcsolnak.

Hatékony munkát tesz lehetővé, csak kövesd a használati utasításokat! Kerüld a UV/LED-fényre érzékeny anyagok közelében való elhelyezését, mivel ezek a rövid fényhatásra is megkötnek. Fontos, hogy ne világíts senki szemébe a lámpával, mert az erős UV-fény károsíthatja a retinát. Tartsd tisztán a készüléket, és szükség esetén naponta többször is töröld át belül.

Az UV/LED lámpát ajánljuk kezdőknek is!

Ez a műkörmös lámpa különösen ajánlott kezdőknek. Ezt bizonyítja az is, hogy a lámpa része egyik géllakk induló szettünknek. A készlet minden szükséges eszközt tartalmaz, amire egy kezdő műkörmösnek szüksége van, többek között bondert, fényzselét, narancsfa pálcát, buffert, íves reszelőt, Moonbasanails nail prepet és géllakkleoldót.

A lámpára 12 hónapos garanciát vállalunk. Megrendelheted az induló szettel együtt vagy külön, ingyenes szállítással. Egyszerűen kattints a kosár ikonra, és pár napon belül már használhatod a körmeid varázslatos elkészítéséhez!

Vélemény, hozzászólás?