Magic eye géllakk

Magic eye géllakk a varázslatos Tiger eye géllakkok egy merőben új generációja. A látványos és elképesztő fényjáték most még látványosabb és még elbűvölőbb lehet körömdíszítéseden.


A Magic eye géllakk segítségével bárki könnyedén feldobhatja körömdíszítése megjelenését különösebb kézügyesség vagy tapasztalat nélkül is akár. Az unalmas és egyhangú körömdíszítések korszakának vethetsz vele véget, hiszen körömdíszítésed mostantól egy varázslatos fényjátékkal látható el, ami garantáltan vonzani fogja a tekinteteket.

Ha Te sem szeretnél már hétköznapi körömdíszítéseket és szívesen feldobnád körömdíszítésed megjelenését egy kis extra csillogással és némi „varázslattal, akkor a Moonbasanails Magic eye géllakk kiváló választás lehet a számodra.

Miért éri meg kipróbálni a Magic eye géllakkokat?

Ha a fenti érvek nem lettek volna eléggé meggyőzők a számodra, akkor íme három további erős érv arra, hogy mindenképp legalább egyszer kipróbáld ezt a géllakkot is. S miután kipróbáltad, biztosan bele is fogsz szeretni.

  1. Könnyen használható, nem igényel trükközést felvitelkor.
  2. Rendkívül tartós eredmény érhető el vele, hiszen akár 2-3 hétig is fényes, csillogó és töredezettség nélkül fennmaradhat.
  3. Különleges és egyedibb megjelenésű körömdíszítés készíthető általa.
Magic eye géllakk

Hogyan használd a Magic eye géllakkot?

Mint, ahogy korábban is írtunk már róla, a Tiger eye géllakkokhoz hasonlóan ezt is használat előtt alaposan fel kell rázni. Erre azért van szükség, hogy a felmágnesezhető szemcsék kellőképpen elvegyülhessenek a géllakkban és még látványosabb körömdíszítésed lehessen mágnesezést követően.

Az alábbi néhány egyszerűbb lépést betartva pedig bárki könnyedén elkészítheti legújabb, legvarázslatosabb körömdíszítéseit.

  1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
  2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával. Várjuk meg, hogy teljesen száradjon meg. (Kb. 20-30mp)
  3. Vigyük fel a választott géllakkunknak megfelelő alapot – ha szükséges -, majd köttessük készre a kívánt rétegszámban. (Pl.: 3step géllakk választása esetében 1 réteg Bonder, amit köttetünk, majd a 3step géllakk 1 rétegben, amit szintén köttetünk.) Tipp: célszerű fekete vagy sötét árnyalatot választani alapként, hogy a fényjáték minél jobban érvényesüljön.
  4. Vékony rétegben vigyük fel a korábban megköttetett utolsó rétegre a Magic eye géllakkot.
  5. Még ne köttessük meg a felvitt réteget semmiképp se az UV lámpánk fénye alatt! Most jön a varázslat ugyanis. Tiger eye szupererős mágnes segítségével varázsoljuk körömdíszítésünkbe a kívánt fényjátékot. Mivel már többféle mágnes is elérhető kínálatunkban és ezek használata is rendkívül sokoldalú, így ezek egyenkénti használatára itt most nem térnénk ki. A legfontosabb, hogy tartsd a mágnesedet a körömdíszítéshez olyan közel, amilyen közel csak tudod. Elegendő csak 1-2 másodpercre felmágnesezni a géllakkot, mert a minta azonnal ki fog rajzolódni.
  6. Ha elégedett vagy a kapott eredménnyel, akkor jöhet az UV lámpád fénye alatti köttetés.
  7. Végül pedig vigyél fel egy vékony réteg Moonbasanails Fényzselét, hogy körömdíszítésed tartós és csillogóbb maradhasson akár 2-3 héten át is. Ne felejtsd el ezt a réteget is köttetni UV lámpád fénye alatt!

Ennyi lenne csupán. Ugye, hogy nem is olyan bonyolult? 🙂 Ha korábbról esetleg már vásároltál Szupererős mágnest, akkor azt is nyugodtan használhatod, hiszen azzal is ugyanolyan kiváló eredményt érhetsz el, mint a legújabb mágnesekkel. Viszont, hogy ha szeretnél trükkösebb alakzatokat és mintákat is kihozni legújabb géllakkos körömdíszítésedből, akkor célszerű lehet újabb mágneseket is beszerezni már meglévőid mellé.

Vélemény, hozzászólás?