3step géllakk

A 3step géllakk egy olyan újdonság a géllakkok között, ami egy régi kedvenc géllakk típust újít meg és jelenít meg még látványosabb, még könnyebben elkészíthető formában.


A 3step géllakk megjelenése ugyan nem újkeletű, hiszen alkalmazásában és használatában újdonsággal nem szolgál. Amiben viszont mégis jobb, mint elődje – a hagyományos géllakkok -, hogy állagát tekintve némiképp sűrűbb. Krémesebb állagának köszönhetően könnyebben fel tudja vinni bárki a körömlemezre anélkül, hogy az esetleges elfolyások miatt aggódna.

Így bárki, akár még egy teljesen kezdő is nyugodtan belekezdhet a géllakk vagy a géllakkozás megismerésébe. Persze a gyakorlottabb kezek is könnyebben fogják tudni alkalmazni, hiszen a Moonbasanails 3step géllakk magasabb pigmentszámmal bír, mint elődje, így akár egyetlen réteg felvitele is tökéletes eredményt hozhat felhasználója számára.

3step géllakk
Moonbasanails 3step géllakk

Mikor válaszd a Moonbasanails 3step géllakkot körömdíszítésedre?

A géllakk nagy előnye, hogy gyakorlatilag bármikor és bármilyen alkalomra kiválóan bevethető, ha körömdíszítésről van szó. Legyen az csak egy egyszerűbb géllakkos körömdíszítés, vagy egy nagyon elegáns és összetettebb épített műköröm. Ez a fajta géllakk mindenhol megállja a helyét.

Mint ahogy korábban is írtuk, a 3step géllakkok pigmentáltságának köszönhetően szépen képes fedni akár egyetlen felvitt rétegben is. Nem folyós állagú, hanem picit sűrűbb, krémesebb, ami megkönnyíti, hogy kezdők számára is könnyebben lehessen használni. Így ha Te is esetleg olyan géllakkot keresel, amivel szívesen kipróbálnád a barátnőidnél már látott körömdíszítést és szeretnél magadnak is ilyen tartós és csillogó megoldásokat, akkor kiváló választás lehet.

A 3step géllakk használata

Mint minden korábban megimseretett géllakk esetében, úgy ennek is, a használata gyerekjáték. Csak egy kis odafigyelés és alaposság kell az elején, amit ha pontról pontra betartasz és figyelmesen követsz, akkor már akár elsőre is tökéletes és tartós eredményt érhetsz el.

  1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
  2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával, majd fokozzuk a tapadást Leoldható bonderrel. A Leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed.
  3. A leoldható bonder UV lámpa alatt köt meg, 3-6 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.)
  4. A bonder megkötése után vidd fel az első réteg 3step géllakkot. Ne vidd fel túl vastagon. Ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a géllakk megcsúszik, felhólyagosodik. A géllakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a géllakkos körömdíszítés. A géllakk UV műköröm lámpa fénye alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
  5. A második réteg 3step géllakkot is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel. Ne legyen levegős, ne érintkezzen a géllakk a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg géllakk is UV műköröm lámpa alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A géllakkot nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
  6. Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg géllakkot vond be egy réteg Fixálásmentes, leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel.

Az így elkészült 3step géllakk 2-3 hétig is tartós marad. Nem halványul, nem fakul vagy mattul be.

Vélemény, hozzászólás?